Počela selidba! Marija Mikić pokazala kuću od pola miliona evra: Dnevni boravak sa prelepim pogledom na dvorište (FOTO)

04.04.2023

20:46

0

Preseljenje počeli po aprilskom snegu

Počela selidba! Marija Mikić pokazala kuću od pola miliona evra: Dnevni boravak sa prelepim pogledom na dvorište (FOTO)
Marija Mikić i Jovan Pantić - Copyright Instagram screenshot / jokarica89

Marija Mikić i njen verenik Jovan Pantić počeli preseljenje u novu kuću, koju su nedavno kupili, kako je 24sedam već pisao.

Novi dom, za koji je par iskeširao skoro pola miliona evra, nalazi se nedaleko od Bežanijske kose, a pevačica je sada pokazala deo prostora u koji će se preseliti njihova, uskoro, četvoročlana porodica. 

Da očigledno nisu gledali vremensku prognozu kada su birali dan za selidbu, govori i činjenica da se pevačica "pohvalila" da ih je baš poslužilo vreme za ovaj važan dan, pa su majstori brojne kese i kutije nosili i po snegu. I Marijin suprug je, takođe, fizikalisao dok je ona nadgledala radove, a snimila je i glavni deo ogromne kuće koja je dobrim delom završena.

Ono što se može sada videti, jeste da će porodica Mikić - Pantić imati prostranu dnevnu sobu u čijem sklopu je i kuhinja, a sve to gleda na prelepo dvorište, s jedne, i veliku terasu s druge strane.

Njihova nova kuća ima oko 200 kvadratnih metara, koju su zamenili stanom. Tu odluku doneli su kada se pevačica prvi put porodila sa ćerkom Đurđom. Novoizgrađena kuća je u jednom nivou, baš kao u američkom stilu, a najbitnije im je bilo da su okruženi zelenilom. 

Kada smo nedavno pozvali Mikićevu za komentar, ona nije želela da komentariše cenu nekretnine, ali nije krila oduševljenje.

-  Kada smo se odlučili na ovaj korak, bili smo svesni da to neće moći da se završi brzo i da će nam trebati puno strpljenja, ali smo na to bili spremni. Najbitnije nam je bilo da pronađemo mesto koje ćemo moći da zovemo svojim domom. Sad nam sledi period selidbe i adaptacije na novi prostor, ali i uređenje kuće, čemu se najviše radujem jer u tome zaista uživam i već imam neke ideje kako će sve izgledati. Svesna sam da će mi sve to biti teže sada, s obzirom na to da treba da se porodim za dva i po meseca, ali Bože moj, sve su to slatke muke - istakla je za 24sedam.

Podsetimo, pevačica i njen nevenčani suprug uskoro će dobiti još jedno dete - sina, a ime još nisu otkrili.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike