Lepa Lukić ne krije koliko se zabrinula kada je čula da je Zmijančeva morala i na operaciju: Mlađa je od mene, ali bolest ne bira godine

06.05.2023

19:45

0

Pevačica sada planira da stupi u kontakt s njom, ne bi li proverila kako je i da li joj nešto treba

Lepa Lukić ne krije koliko se zabrinula kada je čula da je Zmijančeva morala i na operaciju: Mlađa je od mene, ali bolest ne bira godine
Lepa Lukić - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Lepa Lukić se nedavno vratila iz Kanade pa ubrzo zatim saznala da je njena koleginica sa scene, Vesna Zmijanac, morala hitno na operaciju. To ju je prilično zateklo, a i javno ne krije koliko se tada za nju bila zabrinula.

- Jako sam se zabrinula za Vesnu Zmijanac kada sam čula da loše zdravstveno i da je morala na hitnu operaciju. Baš mi je žao. Ne vredi, stresno je sada sve i, eto, to se onda odrazi na zdravlje - kazala je za „Informer" Lepa, pa dodala:

„Ćerka Nikolija sigurno je kod nje..."

- Vesna je mlađa od mene, ali bolest ne bira godine. Planiram da je zovem, da se čujem sa njom, ali nemam njen telefon. Moraću da nabavim od nekoga sa estrade i da je pitam kako je i da li joj nešto treba. Iako je sigurno Nikolija kod nje na Bukulji i sve joj pomaže.

Zatim, osvrnula se na svoje nastupe u Beogradu, koje već izvesno vreme nije držala.

Vesna Zmijanac, Printscreen Kurir TV
 

- Što se tiče nastupa po Beogradu, nema ništa za sada. Ukinuli su one nastupe koji su bili u Skadarliji, a ovaj restoran novi u koji su svi sada prešli na Autokomandi da pevaju, to je više za ove mlade... Ja niti jurim nastupe, niti su mi sada potrebni, a nisam ni u toku, iskreno - zaključila je za pomenute medije ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike