Lepa Lukić ne voli da štedi: Otkrila na šta najviše novca troši, pa progovorila o tri penzije koje dobija

26.10.2022

17:25

0

Pevačica smatra da život nema reprizu

Lepa Lukić ne voli da štedi: Otkrila na šta najviše novca troši, pa progovorila o tri penzije koje dobija
lepa lukic skrin - Copyright Lepa Lukić ,,Sceniranje” screenshot

Pevačica Lepa Lukić ima veliko životno iskustvo, pa tako mlađima od sebe uvek da pametan i dobar savet. Kako kaže, život nema reprizu i treba ga živeti punim plućima.

- Šta je pametno u životu? Imaš jedan život. Pametno je da imaš novca da ne škripi u životu. Treba živeti jer novac je za trošenje. Nisam za stavljanje novca u slamaricu. Nemam dva života pa da kažem: kad umrem biće repriza života. Niti imam decu, niti imam unuke da se zabavljam sa njima. Trošim pare, ali imam guber koliko treba da se opružim. Nisam ni luda da potrošim sve i da nemam od čega da živim - priča pevačica i nastavlja:

Lepa Lukić Printscreen Happy
Lepa Lukić

- Imam jedan četvrosoban stan od 100 i nešto kvadrata, sa terasom oko 150. Šta će mi više od toga? Imam ženu koja dolazi svaki mesec da mi održava grube radove u stanu, za ostalo sam ja zaslužna, jer želim da budem pokretna i da radim u svom stanu. Neću da se ne krećem. Imam sve što mi srce poželi. Da budem pametna i da ulažem u nešto. Kada zažmurim, gde će to sve? Imam unuke od bratanca, živim za njih. Koliko dajem sebi, toliko dajem i njima. Stižem da užu porodicu izdržavam. Bratancu sam finansirala restoran koji je držao sa svojom decom. Svi su se zaposlili, imaju dobre poslove.

Pevačica je otkrila i na šta najviše novca voli da troši, ali i zašto baš u tom uživa.

- Trošim najviše na garderobu. Došla sam iz sirotinjske porodice i bila sam željna svega. Odem na desetak dana na turneju u Nemačku, potrošim sve na garderobu, sednem u avion i onda se kajem - smatra pevačica koja ima tri penzije: nacionalnu, srpsku i kanadsku.

Antonio Ahel/ATAImages
Lepa Lukić

- Imam tri penzije. Jedna je nacionalna, jer sam dobila status istaknutog umetnika. S druge strane imam srbijansku koju sam dobila za 35 godina radnog staža i 55 godina života. U Kanadi nisam trčala za penzijom. Tamo sam se udala, a na osnovu svega toga sam dobila penziju. Muž mi je umro pre tri godine, ali nisam uzela njegovu penziju, već na osnovu toga što sam dobila kanadski pasoš. Uz tu udaju sam dobila i penziju. Nisam luda da je bacim ako je ona došla. Pored toga, imam stalno nastupe. Dok pevam, ja sam živa i radim ono što volim - poručuje kraljica narodne muzike za Blic, kojoj se još uvek udvaraju muškarci.

- Još uvek mi se udvaraju muškarci, ali ja gledam preko njih. To više nisu godine za tako nešto. Ne treba mi da se budalim po Srbiji. Ne vidim sebe više kao zaljubljenu osobu. Ne interesuje me to. Sve je ljubav, ne mora da bude partner samo ljubav - ističe pevačica.

Antonio Ahel/ATAImages
Lepa Lukić

Kraljica narodne muzike ističe da ne bi volela da bude članica žirija u muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”.

- Ne bih volela da budem članica žirija u “Zvezdama Granda“. Ne želim nekoga da sahranim za čitav život, a s druge strane ne mogu ni nekoga da hvalim, a taj neko ne zna da peva - zaključila je ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike