Nikolija otvorila dušu o estetskim korekcijama: Zbog mnogih se kaje, a evo iz čega je izvadila silikone! (VIDEO)

20.04.2023

18:56

0

Pevačica detaljno progovorila o operacijama grudi, nosa, usta i zuba

Nikolija otvorila dušu o estetskim korekcijama: Zbog mnogih se kaje, a evo iz čega je izvadila silikone! (VIDEO)
Nikolija Jovanović - Copyright Printscreen Instagram/ Nikolijaofficial

Pevačica Nikolija Jovanović otkako se pojavila na javnoj sceni privukla je veliku pažnju svojim ekstravagantnim, androgenim izgledom, a o njenim estetskim korekcijama mnogo se spekulisalo.

S obzirom da je pre muzičke karijere, zajedno sa majkom Vesnom Zmijanac, boravila u jednom rijalitiju, javnost je Nikoliju upoznala pre estetskih operacija, kojih je u međuvremenu imala nekoliko.

Pevačica je sada odlučila da stane na put glasinama i iskreno progovori o svemu što je korigovala na svom licu i telu. Priznala je zbog čega se kaje i šta nikada ne bi uradila da može da vrati vreme.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nikolija Jovanović

- Često komentarišete da li imam jednu ili sto i jednu, a ja imam želju da podelim sa vama sve i kažem vam zbog čega se kajem trenutno, a zbog čega ne - počela je Nikolija.

Prve silikone je ugradila u grudi

- Prva stvar koju sam uradila su grudi, imala sam jako veliki kompleks, bila sam ravna kao daska. Mislim, i dalje ponekad izgledam ravna kao daska, pa zamislite koliko sam bila ravna. To mi je u dvadesetim stvarno pomoglo da se osećam dobro u svom telu i zadovoljno. Međutim, sada u tridesetim nikada ne bih ponovo uradila silikone. Da mogu da vratim vreme, ne bih ih ponovo radila, jer mislim da su prirodne grudi najlepše i da su implanti nepotrebni - priča Jovanovićeva.

- Meni su lično male grudi mnogo lepše od većih i mislim da bih sad u ovim godinama imala savršeno samopouzdanje i da su ostale onakve kakve jesu. Nemojte mi reći da mogu to da popravim, jer bi zahtevalo mnogo ožiljaka, ali slobodno mogu da kažem da se kajem zbog istih - iskrena je pevačica.

Izvadila silikone iz usta

- Druga glupost koju sam napravila i srećom popravila jer je bilo moguće, su usta. Svoja divna, prelepa usta, kao klinka zbog neke glupe mode koja traje dan-danas, samo što su tada fileri bili trajni. Ja sam tada, pre mnogo godina, stavila metakril, koji se vremenom promenio, izobličio, izgledala sam kao patka. Bio je neravan... Prošle godine sam hirurškim putem izvadila sav taj veštački materijal iz usta i sada opet imam svoja prirodna usta, iako sam nažalost morala da prođem kroz operacioni proces da ih vratim. Tako da da, velika su i lepa i ne znam šta mi je to trebalo - kaje se pevačica.

- Uradila sam trajnu šminku pa uvek izgledam kao da imam neki karmin i s tim sam jako zadovoljna. Radila sam i obrve i jako mi je žao što sam negde u srednjoj iščupala svoje i sad nemam te ćoškove. Tako da to, takođe, ne bih nikada ponovo uradila - priznaje Jovanovićeva.

Nos operisala zbog devijacije

- Treća i poslednja stvar koju sam uradila je nos. To sam uradila jer sam imala devijaciju. Nisam imala kompleks, nisam čak imala ni predstavu da nešto nije u redu sa mojim nosem, jer estetika je tada bila drugačija, ali sada kada pogledam slike, zadovoljna sam jer ovako je mnogo lepše i za sada sam okej sa tim - priča ona, što detaljnije možete pogledati u videu u nastavku teksta.

@nikolijaofficial Nemojte zloupotrebiti ovaj video i komentarisati da li sam lepa ili ruzna, to nije tema…samo sam zelela da podelim sa vama kako se osecam povodom ovoga #estetskekorekcije #nikolija ♬ original sound - nikolijaofficial

Boji se filera

Osim nosa i usana, na licu više ništa nije korigovala, a priznaje da se filera plaši zbog prolaznosti.

- Na licu nemam filere, bojim se filera. Kad krene lice da pada s godinama i gravitacija da vuče na dole, šta bi se desilo sa svim tim filerima - pita se Nikolija.

Vratila bi prirodne zube, da može

- Zubi... Donji zubi su moji, lepi, prirodni. Gornji zubi su viniri, koje sam posle svega tražila da budu što približniji donjim i da deluju prirodno... Ali, da mogu da vratim vreme, nikada ponovo ne bih uradila vinire ili bilo šta sa prirodnim zubima, a da nije popravka ili fiksna proteza. Krunice, viniri ili šta god, osećaj nikada neće biti isti kao prirodan zub. Prirodni zubi su mnogo lepši, samo da su zdravi i kajem se zbog toga što sam uradila, a nazad nema - zaključila je Nikolija, što detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike