„Zatvori se u kuću..." Kad Bekvalčeva ode u Čenej s porodicom, komšije jedva da je i primete, a evo kako gledaju na njene udaje

06.05.2023

19:20

0

Pričalo se kako je pevačica dala 200.000 evra na svoju tamošnju oazu mira

„Zatvori se u kuću..." Kad Bekvalčeva ode u Čenej s porodicom, komšije jedva da je i primete, a evo kako gledaju na njene udaje
Nataša Bekvalac - Copyright 24sedam/Goran Sivački

Nataša Bekvalac u Čeneju, blizu Novog Sada, često ume s porodicom da uživa na imanju koje se prostire na 3.500 kvadratnih metara, te u kući s bazenom koja ima 400. Svojevremeno, pričalo se kako joj je na tu oazu mira otišlo čak 200.000 evra, ali da od iste i zarađuje - izdajući je za privatne proslave. Meštani, međutim, nisu često u prilici da je sretnu kada ode tamo.

Kako su kazali za jedne medije, u Čeneju - zatvori se u kuću i odmara, daleko od znatiželjnih pogleda.

- Slabo je viđam ovde u centru. Dođe u Čenej i zatvori se u kuću. Pretpostavljam da se ovde skloni, da odmori od sve te slave, sjaja i pompe koja je stalno oko nje. Krije se od svih u selu, verovatno joj je muka od pitanja i fotkanja - ispričala je za jedne medije izvesna starija gospođa, dok se njena drugarica nadovezala rečima:

- Mnogo joj je lepa starija ćerka Hana, kao anđeo je. Nadam se samo da neće i ona da se podvrgne operacijama i plastici kao pojedine ćerke poznatih. Retkost je danas da vidite tako lepu prirodnu devojku. Ovu mlađu retko viđamo jer je uglavnom Nataša nosi.

Nataša Bekvalac, M.M./ATAImages
 

U obližnjoj prodavnici, gde pevačica odlazi u kupovinu, kažu da je Nata veoma ljubazna.

- Veoma je ljubazna, a uživo je još bolja riba nego na Instagramu i u medijima. Iako je starija od mene 20 godina, bolje izgleda od pola mojih vršnjakinja. Zaljubljen sam u njene oči i osmeh - ispričao je mladi prodavac, a komšinica je zatim dodala kako se i za njenom sestrom Kristinom svi okreću gde god da se nađe.

- Njih dve su hodajuća bomba. Volim stil obe i ugledam se na njih. Nije me sramota da kažem da je Nataša moj idol i da je zaista obožavam.

Konobar iz obližnjeg kafića je inda otkrio da Nataši nije problem da bilo gde „skokne" i bez šminke.

„I džak bi joj stajao k'o milion dolara!"

- Prirodno lepa žena, može i džak da obuče i da joj stoji kao milion dolara. Kod nas dolazi bez šminke, u totalno opuštenoj varijanti i krasi je samo osmeh koji ne skida. Našaliću se pa ću reći i da je gotivim jer je široke ruke pa ostavi dobar bakšiš.

Stariji par iz okruženja Bekvalčeve, pak, imao je za nju i koju kritiku. Naime, po sopstvenom priznanju - staromodni su, pa joj zameraju što se više puta udavala.

- Velika je ona zvezda, ali ukanalila se tim brojnim brakovima. Ne znam šta joj je to bilo potrebno, mi u selu smo staromodni i ne gledamo savremeno na to - rekao je jedan gospodin, na šta je njegova supruga dodala:

- Slažem se, pritom ima žensku decu. Mislim da to nije baš najbolji primer kako da se udaju.

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike