Totalna transformacija: Zoi se ošišala na kratko i promenila imidž do neprepoznatljivosti! Publika zbunjena! (FOTO/VIDEO)

16.04.2023

00:31

0

Mesecima je u medijskoj ilegali, a povratak na scenu iznenadio je publiku

Totalna transformacija: Zoi se ošišala na kratko i promenila imidž do neprepoznatljivosti! Publika zbunjena! (FOTO/VIDEO)
Sara Šekularac Zoi - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Pevačica i tekstopisac Bojana Vunturišević nedavno je publici predstavila svoj drugi studijski album, a u četvrtak je upriličila promociju istog i Beograđanima u Domu omladine na koncertu pored starih hitova, pevala i nove pesme, među kojima su se uveliko izdvojile "Ljubav", "Care" i "Svemirska ljubav".

Bojana je na promociji imala i goste, a osim nje za dobru atmosferu su bile zadužene i njene kolege, Sara Šekularac poznatija kao Zoi, Filip Baloš, koji se proslavio na ovogodišnjoj "Pesmi za Evroviziju" i Andrijana Belović.

Ono što je posebno iznenadilo beogradsku publiku, jeste nastup mlade umetnice Zoi, koja je već duži vremenski period u medijskoj ilegali. Ona odavno nije nigde nastupila, a ni na svojim društvenim mrežama nije aktiva kao ranije, kada je izgledala potpuno drugačije.

Sestričina Nataše Bekvalac izazvala je ovacije i svojim hitovima na Bojaninoj promociji atmosferu je dovela do usijanja, međutim, svi su bili zatečeni njenom transformacijom.

Na scenu je izašla devojka u kožnoj jakni, sa kratkom plavom kosom, te u prvi mah mnogima nije bilo jasno da se radi upravo o Zoi, koja je donedavno bila prepoznatljiva po dugoj kosi i futurističkom modnom izrazu.

Uprkos vizuelnoj transformaciji, Zoi je zadržala svoju prepoznatljivu energiju i talenat, čime je i osvojila publiku, a u videu u nastavku teksta možete pogledati njen nastup u celosti i uveriti se u transformaciju mlade pevačice.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike