"Roditelji su me ograničavali!" Nataša Bekvalac otkrila nepoznate detalje iz prošlosti: Evo čime je želela da se bavi!

04.04.2023

17:46

1

Mama i tata nisu bili oduševljeni kada je uplovila u estradne vode

"Roditelji su me ograničavali!" Nataša Bekvalac otkrila nepoznate detalje iz prošlosti: Evo čime je želela da se bavi!
Nataša Bekvalac - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pop pevačica Nataša Bekvalac iza sebe ima preko dvadeset godina uspešne karijere i mnoštvo hitova, međutim, malo je poznato da je njena prvobitna želja bila da postane glumica. 

Nataša je ozbiljno nameračila da se bavi glumom, ali krila su joj sasečena već tokom prve audicije, kada su je odbili u drugom krugu.

Scena ju je zanimala od malih nogu, a njeni roditelji nisu bili oduševljeni njenim interesovanjima, te su joj predviđali drugačiju budućnost.

ATAImages/ Antonio Ahel
Nataša Bekvalac

- I mama i tata su bili strogi. Moja porodica je konzervativna i ograničavala me je dosta kada je reč o mom temperamentu i prirodi, ali to je porodica koja svoje osnove zasniva na ljubavi. A ni ja nisam mogla da se zaustavim u mojim željama, jer je muzika tinjala iza mene. Međutim, pre nego što sam počela da pevam, pokušala sam da studiram glumu. Ali sam na klasi Petra Banićevića odbijena u drugom krugu - rekla je Nataša.

Bekvalčeva je potom otkrila kako su njeni roditelji reagovali kada im je saopštila da želi da se bavi pevanjem. Nisi bili oduševljeni, ali kada su shvatili da je Nataša ozbiljna u toj nameri, posvetili su joj pažnju i pomogli u karijeri.

- Saopštila sam roditeljima da hoću da snimim svoju prvu numeru. Nisu se preterano obradovali, jer za njih muzika nije zanimanje. Smatrali su da treba da se bavim ozbiljnijim, gde imam posao od 8 do 16 časova. Kada su videli da ne odustajem od ideje da budem pevačica, počeli su da se bave mnome na pravi način. Nastupala sam na festivalu i od tog dana muzika postaje moj život - ispričala je jednom prilikom za medije poznata pevačica.

Dragan Gajić Gaja
Nataša Bekvalac

(Blic)

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike