Čiji život biste voleli da dobijete na tacni? Da li bi ove zvezde bile spremne da se ogole pred kamerama (ANKETA)

30.01.2023

07:30

0

Porodični šou programi nisu ništa novo u svetu, ali kod nas je to još uvek tabu tema

Čiji život biste voleli da dobijete na tacni? Da li bi ove zvezde bile spremne da se ogole pred kamerama (ANKETA)
Copyright Profimedia/Antonio Ahel/ATA Images

Kada ste javna ličnost, logično je da mnoge zanima vaš privatan život, te koliko god se trudili, ne možete sve da sakrijete.

Ima, s druge strane, i onih koji će rado prikazati mnogo toga i dozvoliti javnosti da upoznaju njihovu drugu stranu. Ceca Ražnatović je u svom dokumentarno - igranom programu pokazala onima koji je vole kako ona zaista živi, a sigurno je da bi gledaoci voleli da vide i neke druge zvezde u istom izdanju. 

Neki od njih su već pominjali da bi voleli da imaju svoj porodični šou, ali ko bi vama bio zanimljiv?

Nataša Bekvalac

Novosadska barbika ima veliku porodicu, zanimljiv život, odnos sa ćerkama, sestrama, roditeljima. 

S druge strane, često putuje, radi nove pesme, renovira stan, pa je tako mnogo onih koji bi gledali "Bekvalčeve" kao "Kardašijanove". 

ATAImages/Antonio Ahel
Kristina i Nataša Bekvalac

Nataša je pre nekoliko meseci priznala da je dobila mnogo poruka vezano za to da snimi neku vrstu porodičnog šoua, ali je priznala da bi to moglo da se završi na loš način.

- Jasno vam je da se to nikada neće desiti jer bismo završili ili u zatvoru ili u psihijatrijskoj ustanovi, gde i pripadamo - rekla je Nataša kroz smeh.

Goca Božinovska

Pevačici je, kako se pisalo, više puta nuđeno da bude deo nekih rijaliti programa koji se emituju kod nas, ali ona nije bila za to. 

Ipak, javnosti je veoma interesantno to kako ona živi, kako njena kuća izgleda, ali i to što sa njom živi i njen sin Mirkom sa suprugom Bojanom i dvojicom sinova

Antonio Ahel/ATAImages 24sedam/Nemanja Vujičić
Bojana i Mirko Šijan, Goca Božinovska

Pored toga, nerazdvojna je sa najboljom prijateljicom Zlatom i gde god se pojave, prave haos, pa bi sigurno tako nešto mogli da vidimo i u njenom porodičnom šou.

Ana Nikolić

Pevačica poslednjih godina privlači sve veću pažnju zbog svog ponašanja i života, a sada se priprema i da obeleži jubilej velikim koncertom u Areni. 

Svađe sa bivšim mužem Rastom, odgajanje ćerke, ratovi sa koleginicama, pripreme za veliki koncert - sve to bi kamere mogle da zabeleže kada bi pratile Anu Nikolić.

ATAImages/Antonio Ahel
Ana Nikolić

Darko Lazić

Ako nekog smatraju "problematičnim" momkom na estradi, to bi svakako bio Darko Lazić. Ništa negativno, naravno, ali pevač je ipak u poslednje vreme zastupljen u javnosti zbog svog privatnog života, nego zbog pesama.

Stvaranje porodice sa izabranicom Katarinom, odnos sa njegovim bivšim ženama, problemi sa zakonom - prava uvertira za šou o njegovom životu, zar ne?

ATAImages/ Antonio Ahel
Darko Lazić sa devojkom Katarinom

Nenad Knežević Knez

Knez je godinama na javnoj sceni, ali u poslednje vreme ga više pitaju za ćerku Kseniju, koja je bila deo grupe "Hurricane", nego bilo šta drugo.

Neretko su se pojavljivali snimcima na društvenim mrežama gde kritikuje naslednicu, pa mu je tad sinula ideja da naprave svoj šou.

Printscreen/ Instagram/ Knez
Ksenija i Nenad Knežević Knez

- Ja sam mlađoj ćerki koja nas je snimala predložio da ako se već snimamo da otvorimo jedan kanal kao što su napravili ovi Kardašijani! Rekoh hajde onda da pravimo rijaliti program mi Kneževići i sve to što nam se dešava - izjavio je Knez pre nekoliko meseci. Da li biste gledali Kneževiće?

Dara Bubamara

S vremena na vreme se u medijima mogu videti tekstovi da Dara Bubamara snima svoj šou, gde kamere prate 24 sata ono što radi, kako je sve to skupo i luksuzno i da će se emitovati na najgledanijijoj televiziji. 

Nikada nije potvrđeno ni od koga da je do toga došlo i da će ikada doći, ali sigurno je da bi mnogi uživali da je gledaju.

ATAImages/Antonio Ahel
Dara Bubamara

Na kraju, vaš sud je sve. Koga biste od navedenih poznatih ličnosti voleli da kamere prate 24 sata dnevno i da sve to možete da gledate?

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike