Nataša Bekvalac prošla kroz buran period sa ćerkama, pa se osvrnula na bivše: O očevima svoje dece nemam ništa lepo da kažem! (VIDEO)

12.03.2023

10:04

0

Pevačica je otkrila i kakav je njen emotivan status, koliko ju je obuzela uloga majke, ali i da li je ljubav tražila na aplikacijama za upoznavanje

Nataša Bekvalac prošla kroz buran period sa ćerkama, pa se osvrnula na bivše: O očevima svoje dece nemam ništa lepo da kažem! (VIDEO)
Nataša Bekvalac - Copyright Dragan Gajić Gaja

Nataša Bekvalac je protekle večeri imala spektakularan nastup u Trebinju, gde je pevala u okviru festivala "Trebinje music fest", a pre nego što će stati pred publiku, morala je da se suoči sa sedmom silom.

Sa pripadnicima medija, među kojima je bila i ekipa 24sedam, Nataša je razgovarala na razne teme, a pre svega se osvrnula na svoj emotivan život, te istakla kakav muškarac mora da bude da bi je osvojio.

24sedam/Nevena Mijušković
Nataša Bekvalac

- Emotivni život mi je mrtvo more, ali bukvalno. Ja bih baš volela da vam se pohvalim nekim dečkom, ali ničega ni na vidiku. Mislim da ima sjajnih muškaraca, ali ja sam već pet godina u jednoj fazi rasta i jako poštujem sebe. Ne znam ni kako izgleda udvaranje, baš je bilo davno (smeh). Ja sam inače suptilna žena, muškarac mora biti baš hipersenzitivan da bi me ukapirao - rekla je Nataša Bekvalac, te priznala da ne očekuje mnogo od muškaraca:

- Nemam nikakva očekivanja, zapravo meni muškarac ne treba, zato sam tako relaksirana. Ne plaši me da budem sama, u roditeljstvu sam sama i to je uloga koja mi je najvažnija. To je energija koja te obuzima, maksimalno sam posvećena poslu i to su dve sfere koje mene ispunjavaju i obuzimaju. A ovo stvarno mora biti nešto baš magično da bih mogla da ga uglavim (smeh).

Ona se osvrnula i na roditeljstvo, te istakla da vidi sebe u svojim ćerkama.

- Sve što je veliko je teško, a ja svoju ulogu smatram velikom. Svaka mama zna koliko je ludo u ovom vremenu biti roditelj, a ja sam sama. Dodatno je otežavajuće što imamo tinejdžerku i devojčicu od pet godina. U svakom trenutku vidim sebe u njima. Meni lično Hana ne kaže u lice ako je smaram ili nešto, ali u telefonskim razgovorima sa drugaricama, koje ja prisluškujem (smeh), to kaže - ispričala je Nataša.

Prema sopstvenom priznanju, sa ćerkama je prošla kroz težak period. Ipak, o očevima svoje dece ne želi javno da priča.

- Iz ljubavi prema svojoj deci neću pričati o njihovim očevima, pogotovo što nemam da kažem afirmativne stvari. Da imam, rekla bih. Samo nas teške situacije naprave mudrim i zrelim, a mi smo imale tri baš teške godine, protutnjale smo kroz taj period i izašle smo kao pobednici. Od obe nešto učim i sigurna sam da su mi date s razlogom. Ne pričam sa Hanom o bivšim brakovima, ona je bila tu, nema tu velike priče. Nekada loš brak koji traje godinama ostavi veće posledice, nego razvod. Smatram da sam uradila najbolje, ja sam se razvela zbog dece - kaže Nataša, pa se osvrće na to kako vaspitava ćerke i da li kontroliše njeno prisustvo na socijalnim platformama:

24sedam/Nevena Mijušković
Nataša Bekvalac

- Jesam ekstremna, ali sam malo popustila u poslednje vreme. To kako ja vaspitavam decu u odnosu na to kakva je sredina se mnogo razlikuje, pa moram da popustim, ne mogu da da ih izopštim, ali kada je ona u pitanju je sve u dozama normale. Ili ja ne znam, kao i svaki roditelj, klinci imaju toliko lažnih profila, imaju i mi, a kamoli oni (smeh). 

Kako je pomenula lažne profile, nametnulo se pitanje da li je nekad ljubav pokušala da nađe preko aplikacija za upoznavanje, a ona je ispričala zanimljivu anegdotu.

- Imala sam jednom, nešto nam je bilo dosadno, išli smo u Makedoniju gde smo imali nekoliko nastupa i videla sam da momci iz mog benda imaju. Ma spojila sam se sa mnogo njih (smeh), ali su me brzo izbacili, nisam znala da odgovorim na neko pitanje i oni su mi obrisali profil, nisu verovali da sam to ja - rekla je pevačica kroz smeh.

O čemu je Nataša još pričala, pogledajte u videu ispod.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike