Majka Sergeja Pajića na udaru hakera: Tražili novac i varali ljude - pevač hitno obavestio nadležne organe!

06.05.2023

13:40

0

Porodica doživela niz neprijatnosti usled hakerskog napada

Majka Sergeja Pajića na udaru hakera: Tražili novac i varali ljude - pevač hitno obavestio nadležne organe!
Sergej Pajić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Mladi pevač Sergej Pajić proslavio se u talent-šou programu "Pinkove zvezdice", gde je i pobedio, a sada je na svom Instagramu objavio hitan apel i zabrinuo javnost.

Naime, pevačeva porodica je doživela neprijatnost, jer je njegovoj mami hakovan nalog na pomenutoj društvenoj platformi, a počinioci sada traže novac i varaju ljude, predstavljajući se kao ona.

- Neki idiot je hakovao Instagram profil moje majke, traži novac i vara ljude. Ne otvarajte poruke i ne ulazite na linkove koje vam pošalje - napisao je Sergej, koji je ubrzo otkrio ko je osoba koja je napala njegovu porodicu.

- Radi se o ovom indijancu, nadležni organi su obavešteni o hakovanju profila i o iznudi novca (tražio je novac da bi vratio profil). Ćeraćemo se - poručio je Pajić.

Podsetimo, Sergej Pajić se pre nekoliko meseci našao u epicentru skandala, kada se njegova tadašnja devojka Sandra Dedijer iznenada porodila, neznajući da je u druom stanju. Javnost je šokirano komentarisala da je pevač u 19. godini postao otac, što je on kasnije demantovao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike