Slavica Ćukteraš u jeku stravičnih tragedija donela šokantnu odluku i apelovala na sve građane da urade jedno!

06.05.2023

12:05

2

Rešila da prva to uradi i da primer svima

Slavica Ćukteraš u jeku stravičnih tragedija donela šokantnu odluku i apelovala na sve građane da urade jedno!
Slavica Ćukteraš - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Nakon stravičnim masakara koji su zadesili Srbiju protekle nedelje, mnogo se spekuliše o uzrocima zbog kojih je društvo posrnulo i doživelo nezapamćenu tragediju. Iz tih razloga je pokrenuta akcija da se u Srbiji ukine društvena platforma TikTok, u kojoj mnogi vide krivca zbog nedoličnog ponašanja omladine.

Mnoge javne ličnosti su se za vreme karantina 2020. godine proslavile na ovoj platformi, koja je uzela maha, a među njima je bila i pevačica Slavica Ćukteraš, koja je sada donela šokantnu odluku.

Slavica je prva javna ličnost u Srbiji koja je izbrisala svoj nalog sa pomenute platforme, i apelovala na javnost da potpiše peticiju za njeno ukidanje u Srbiji.

Printscreen Instagram/ slavicacukteras
Slavica Ćukteraš ugasila TikTok

- Ja sam svoj nalog na TikToku izbrisala - napisala je Slavica i svoju odluku podelila na Instagram storiju.

Mnoge javne ličnosti su aktivne na ovoj platformi, a nema sumnje da je određeni sadržaj koji se emituje na TikToku okarakterisan kao velika opasnost za mlade naraštaje i buduće generacije koje to konzumiraju svakodnevno.

Bizarni i rizični izazovi uzeli su maha, a mnoga deca su izgubila živote slepo prateći TikTok trendove, pokušavajući da skrenu pažnju i prikupe što veći broj lajkova i pregleda na ovoj platformi.

Slavičinu odluku podržali su mnogi, upravo zbog toga što se danima unazad mogu videti uznemirujući snimci i poruke na kojima deca drže pištolje, podržavaju ubice, dele potresne sadržaje i parole.

ATAImages/ Antonio Ahel
Slavica Ćukteraš

Osim Slavice, akciju o ukidanju TikTok-a podržale su i njene koleginice Ana Sević, Ivana Pavković i Jelena Kostov, koje su takođe apelovale na svoje pratioce i podelile link peticije.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike