"Kombinacija? Pa družili smo se, to je to" Sergej Pajić ponovo šokira: O Sanji Vučić ne bih pričao!

21.12.2022

08:22

0

Mladi pevač je tvrdio da je bio intiman sa više dama sa javne scene, ali izgleda da se i sam malo zapetljao u tome šta je laž, a šta istina

"Kombinacija? Pa družili smo se, to je to" Sergej Pajić ponovo šokira: O Sanji Vučić ne bih pričao!
Sergej Pajić - Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages

Pevač Sergej Pajić, koji se inače proslavio u "Pinkovim zvezdicama", nedavno se našao u žiži javnosti kada se pročulo da je sa 19 godina postao otac, da bi se potom ispostavilo da njegova bivša devojka, tiktokerka Sandra Didijer, navodno nije znala da je trudna, te da dete nije njegovo.

Sergej je, takođe, šokirao pričama o tome sa kojim damama sa javne scene je bio intiman, ali njegova poslednja izjava je potpuno kontradiktorna od onoga što je ranije govorio.

Instagram printscreen/sergejpajic
Sergej Pajić

- Ne mogu da pričam o tome... Mogu da pričam o Emi Radujko, o Ani Korać, a o Sanji Vučić baš i ne bih. Sve sam rekao, bre, ne moram ni o jednoj... Šta više da cedim tu informaciju, kad sam rekao šta sam imao? Nisam rekao da sam sa njih tri bio u vezi. Kombinacija? Pa, družili smo se, to je to... Bilo je i pevanja, ništa više... (smeh) I tako - rekao je Sergej Pajić, a valjda je samo on razumeo šta je hteo da kaže.

Pored toga, on se osvrnuo i na priču koja ga je bacila u žižu javnosti, te otkrio da sada ne planira vezu.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Sergej Pajić

- Trenutno sam solo. Ne dozvoljavam sebi da se zaljubim sad. Fokusiran sam na muziku i teretanu. U poslednju vezu se nisam razočarao, samo želim da radim na sebi. A otac neću postati, nisam postao, niti ću - istakao je on za Blic.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike