Lena iz „Pinkovih zvezdica” proživela pakao zbog vršnjaka: Davili su me u bazenu

05.02.2023

14:11

1

Mlada pevačica kaže da je uspela da prebrodi sve što joj se dešavalo

Lena iz „Pinkovih zvezdica” proživela pakao zbog vršnjaka: Davili su me u bazenu
Lena Stamenković - Copyright Printscreen/Kurir TV

Pevačica Lena Stamenković, koja se proslavila učešćem u „Pinkovim zvezdicama”, kada ju je čitav auditorijum zavoleo zbog specifične boje glasa. Nakon ovog takmičenja ostvarila je brojne muzičke uspehe, a sve to je propratilo i vršnjačko nasilje.

Mlada pevačica je otkrila kakav surov tretman je doživljavala od svojih vršnjaka. Kako je istakla, prozivke, ismevanje, ali i gađanje kamenom su mala stvar u odnosu na one koje su joj se dešavale.

Printscreen/Kurir TV
Lena Stamenković

Ono što nikada neće zaboraviti jeste da su vršnjaci pokušali da je udave u bazenu. Govorila je kako tada mozak radi nezamislivom brzinom, a na kraju svega je rekla da to razume i da su to samo deca.

- Moramo da razumemo i tu drugu stranu drugih ljudi. Iako sam, zbog svih situacija, postala introventna osoba, to mi je mnogo pomoglo jer sam krenula da pišem i sve boli koje sam trpela od drugih ljudi sam predočila u papir, harmoniju i muziku - započela je pevačica, pa se osvrnula na konkretan slučaj utapanja u bazen:

Instagram printscreen/lenastamenkovich
Lena Stamenković

- Postoje malene stvari koje sam doživljavala, u smislu da su me prozivali, ogovarali, gađali kamenjem, ali smatram da su to male stvari u odnosu na one koje su se dešavale. Tada proradi neki klik u mozgu da mora da se preživi. Imala sam jednu situaciju u kojoj su vršnjaci pokušali da me udave u bazenu, i to je normalno, a ja sam mislila da su mi to prijatelji. Ne uzimam za zlo, to su deca - rekla je Lena u emisiji „Pusti brigu”.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike