Majka pokojne Kike Đukić o svom lošem zdravstvenom stanju: Imala sam već tri, sad se spremam za još jednu operaciju

05.05.2023

20:40

0

Posle smrti mezimice veoma se loše kreće

Majka pokojne Kike Đukić o svom lošem zdravstvenom stanju: Imala sam već tri, sad se spremam za još jednu operaciju
Nataša Đukić Veličković - Copyright Printscreen ,,Pretres", Hype TV

Majka pokojne jutjuberke Kristine Kike Đukić, Nataša Đukić Veličković, progovorila je za medije o svom lošem zdravstvenom stanju, pa mnoge i zabrinula. Kako je objasnila, otkako je ostala bez ćerke, izuzetno se loše kreće.

Već tri je operacije imala, a sada se sprema za još jednu. Ipak, prema sopstvenom priznanju, daje i poslednji atom snage da sazna šta se s njenom naslednicom dogodilo, sigurna na da ona nije podigla ruku na sebe, kako se sa druge strane tvrdi.

Kristina Kika Đukić, Printscreen Instagram/kikax3
 

- Sve dok imam i poslednji atom snage, daću sve od sebe da izguram ovu priču i saznam šta se sa Kikom desilo - počela je ona za „Srbiju Danas", pa nastavila o svom lošem imunitetu i zdravstvenom stanju uopšte.

„Pojavile su mi se ciste..."

- Istina je, meni je od Kikine smrti pao imunitet i jako se loše krećem. Spremam se za operaciju kuka, napokon sam došla na red... Na toj listi čekanja se bude i po pet godina. Imala sam već tri operacije. Pojavile su mi se ciste i konstatovano je da mi kukovi propadaju. Međutim, imam snage u sebi da istrajem i dalje - naglasila je ona, pa se onda dotakla i tragedije iz OŠ „Vladislav Ribnikar".

Nataša Đukić Veličković, Printscreen RTVPink
 

- Nijedan normalan čovek ne može da ostane imun na ovu temu. Ovaj monstruozni čin i ubiti ovoliko dece... Ne poznajem ih... Ne mogu... Nisam spavala od noćas, ne verujem da se ovo dešava u Srbiji. Roditelji, morate da vodite razgovor sa svojom decom, izdvojte barem pet minuta dnevno. Svi govore da su krive igrice, društvene mreže, ali verujte mi, evo, Kika je bila gejmerka i uvek je znala šta je stvaran i realan život - zaključila je za pomenute medije ona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike