„Bože, uzmi mene, vrati nju...“ Majka Kike Đukić ne prestaje da plače za ćerkom ni godinu dana od njenog tužnog odlaska

07.12.2022

20:13

0

Mlada jutjuberka preminula je 2021, u noći između 8. i 9. decembra

„Bože, uzmi mene, vrati nju...“ Majka Kike Đukić ne prestaje da plače za ćerkom ni godinu dana od njenog tužnog odlaska
Nataša Đukić Veličković - Copyright Printscreen RTVPink

Nataša Đukić Veličković ne prestaje da tuguje za ćerkom Kristinom, gejmerkom i jutjuberkom koja je javnosti bila poznata kao Kika Đukić. Smrt ove devojke konstatovana je prošle godine u noći između osmog i devetog decembra, a Nataša i dan-danas pokušava da dokaže na sve načine da dokaže da ona nije podigla ruku na sebe, kako se s druge strane tvrdi. 

U ispovesti za jedne domaće medije pred godišnjicu ćerkine smrti priznala kako mašta da je sve ovo samo ružan san.

„Molim Boga da je sve ovo san!"

- Sedim, plačem i gledam njenu sliku. Molim Boga da je sve ovo san, da se sutra probudim i kažem: „Bože, kako odvratan san“. To se neće desiti, nažalost, moje bebe više nema - rekla je ona, pa dodala:

- Prvi put sam izgovorila: „Bože, uzmi mene, vrati nju“, taj momenat ne može da se opiše. Ne daj Bože da iko ikada doživi ono što sam ja doživela te noći.

- Bol ne jenjava, ne spavam, ne mogu normalno da funkcionišem, ali u meni je snage samo da saznam pravu istinu, to me i drži - naglasila je, pa progovorila i o jutjuberu Baki Prasetu, te njegovom nekadašnjem sukobu s Kikom.

- Baka Prase je đubre, ali mnogo pametno đubre koje zna da zaradi pare. Ja ću njemu da oprostim, ali neću zaboraviti nikada. Njemu je krivo, ne može da se pomiri sa tim što su ga napadali i govorili mu da je on kriv za Kikinu smrt. On indirektno jeste, na neki način ju je „ubio u pojam", jer ona nije očekivala to, napad dva miliona fanova nije očekivala - zaključila je Nataša.

Inače, u najnovijem snimku na Instagramu, neutešna majka je istakla da će uskoro objaviti do sada neviđeni video pokojne ćerke

 

 

- ...Želim da vas obavestim da neću objaviti video koji sam najavila iz razloga što je iskrslo nešto neplanirano. U četvrtak u 9.30 će biti opelo povodom Kikine godišnjice. U istom periodu na svom kanalu ću objaviti njen do sada neobjavljen video, a na ovaj drugi ćemo morati malo da sačekamo - kazala je ona.

Nataša Đukić Veličković, Instagram screenshot / natadjukic_
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike