Telefon Kike Đukić vraćen majci godinu dana nakon smrti: Nataša otkrila zašto ne može da pristupi sistemu!

12.12.2022

13:50

0

Pokazala je mobilni, pa objasnila da je neko previše puta pokušao da provali šifru

Telefon Kike Đukić vraćen majci godinu dana nakon smrti: Nataša otkrila zašto ne može da pristupi sistemu!
Nataša Đukić Veličković - Copyright Printscreen „Redakcija"

Jutjuberka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva 8. decembra prošle godine u iznajmljenom stanu u centru Beograda.

Policija je tokom israge zaplenila i njen telefon koji je tek sada vraćen njenoj maci Nataši Đukić, koja je do sada u nekoliko navrata govorila da tužilaštvo i dalje istražuje telefon njene pokojne ćerke. Sada je pokazala mobilni koji je blokiran jer je neko previše puta neuspešno pokušao da provali šifru.

Nataša Đukić mesecima govori o nelogičnostima kada je reč o smrti njene ćerke Kike. Osim što prolazi kroz agoniju, nautešna majka tvrdi da jutjuberka nije izvršila samoubistvo. Neumorna je u objavama i ističe da želi da dođe do istine, a jednom prilikom je izjavila da joj telefon njene ćerke i dalje nije vraćen.

Instagram printscreen
Kristina Kika Đukić

- Nigde nema njenog dnevnika. U njemu je sve pisala, a telefon je još uvek u tužilaštvu. Neko je njen nalog ugasio dan pre njene smrti i prvi na njemu objavio da je preminula. Još ne znam ko je to bio. Mnogo je toga nejasnog vezano za njenu smrt i čekam da se istraga potpuno završi. Imam razloga da verujem da Kika nije imala nameru da se ubije. Čak i da je imala, ona to ne bi uradila na moj rođendan - izjavila je Nataša jendom prilikom, prenosi ''Inforemr''.

Kikina neutešna majka je sada na svom Instagram nalogu pokazala telefon pokojne ćerke, koji joj je vraćen godinu dana nakon Kikine smrti.

- Upravo mi je vraćen telefon. Po ovome, nema mogućnosti da se uključi jer je suviše puta pokušano da se uključi sa pogrešnom šifrom, a poslednji put u avgustu - napisala je Kikina majka u opisu fotografije telefona.

Podsetimo, pre četiri dana na beogradskom groblju ''Lešće'' održan je jednogodišnji pomen od smrti mlade jutjuberke Kristine Kike Đukić. Njena majka se sa najbližima okupila na grobu pokojne ćerke, tugu nije krila, a nakon toga je objavila Kikin poslednji, do tada neobjavljeni video, na njenom jutjub kanalu.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike