Misterija oproštajnog pisma Kike Đukić! Nastalo je dan posle njene smrti: Neutešna majka Nataša iznela dokaze! (FOTO/VIDEO)

04.08.2022

12:50

1

Prema njenim rečima, neko drugi je sastavio tragičnu poruku, a ne njena pokojna ćerka

Misterija oproštajnog pisma Kike Đukić! Nastalo je dan posle njene smrti: Neutešna majka Nataša iznela dokaze! (FOTO/VIDEO)
Nataša Đukić - Copyright Nataša Đukić Veličković, Youtube screenshot Kika

Kristina kika Đukić preminula je prošle godine, početkom decembra. Već izvesno vreme, aktivno kruže priče o njenom samoubistvu, kao posledici velike depresije. Međutim, njena majka Nataša Đukić Veličković tvrdi da to nije istina.

Neutešna, najpre je snimila video koji je objavila na Kikinom Jutjub kanalu. U potresnoj ispovesti je zatim naglasila, između ostalog, kako je neko drugi zasigurno sročio tužnu poslednju poruku, a onda i pokazala datum „fajla", što je mnoge ostavilo bez reči.

- Ćerka Jelena mi je rekla da je, kad je bila na prepoznavanju tela, ispod Kikinog oka videla masnicu, kao da ju je neko udario pesnicom. Možda je Kika baš zbog tog udarca ležala u onom položaju. Drugarica je rekla da mi je javila da je Kiki loše, a da sam joj ja rekla da spremam rođendan. Rekla je i da je Kika dva puta pokušala da se ubije, što nije istina - pričala je Nataša, pa dodala:

- Detektivske agencije su mi odmah rekle da nisu zainteresovane čim su čule ime moje ćerke. Jednom je rekla dečku da će da se ubije, pa ju je on vodio i u „Lazu", ali je tamo odmah rekla da se ne bi ubila, nego je samo htela da dođe do nje. Kika je bila veliki manipulator, kad je ljubav u pitanju, i veoma sebčna. Nikad se ne bi ubila. Bog neka prašta svima, mojoj ćerki se moglo pomoći. Kikino navodno oproštajno pismo je napisano dan nakon što je ubijena. Ona nije mogla da napiše to pismo, već neko drugi - tvrdi ona, koja je na samom kraju i objavila misteriozno pismo, koje je navodno njena mezimica napisala pred smrt.

 

 

- I još jedna stvar, neka mi neko objasni kako je Kika mogla da ostavi oproštajno pismo nakon što je preminula? - upitala se Veličkovićeva, aludirajući na to da je u belešlki na kompijuteru pokazano da je pismo napisano dan nakon Kikine smrti, u 12.50 sati.

U pismu, inače, mogu se videti imena Ana, Ivana, Milan, a najpre, pisalo je - mama. O istom je pričao i Baka Prase, s kojim se Nataša Nedavno našla, a o tom susretu možete čitati OVDE.

 

Podsetimo, pre nego što je majka gotovo iz očaja napravila video koji je zatim objavila na ćerkinom kanalu, Više javno tužilaštvo u Beogradu je posle detaljnih provera utvrdilo da je ovde reč o samoubistvu, te nema mesta pokretanju krivičnog postupka protiv bilo kod lica, za bilo koje krivično delo, u vezi sa okolnostima pod kojima je nastupila smrt Kike Đukić. Javnotužilačka odluka je doneta imajući u vidu obdukcioni zapisnik iz kog proizlazi da je uzrok smrti kombinovano trovanje opojnom drogom MDMA i lekom bromazepam, obavljene razgovore sa njoj bliskim osobama, postojanje oproštajnih poruka i činjenicu da je prethodno u dva navrata pokušala da izvrši samoubistvo, kao i druge okolnosti i izvršene provere, prenosili su mediji.

Kako se nezvanično saznaje, Kika je još dva puta pokušala samoubistvo skokom sa Brankovog mosta, lečena je u klinici za psihijatrijske bolesti „Dr Laza Lazarevic" u godini kritičnog događaja.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike