Reči koje lede krv u venama: Majka Kike Đukić prvi put pročitala poruke od pokojne ćerke!

12.03.2023

18:20

1

Jutjuberka je preminula 8. decembra 2021. godine

Reči koje lede krv u venama: Majka Kike Đukić prvi put pročitala poruke od pokojne ćerke!
Neobjavljen video Kike Đukić - Copyright Youtube printscreeen/MAM4

Majka tragično preminule jutjuberke Kristine Kike Đukić, Nataša, gostovala je u jednoj emisiji i tom prilikom pročitala je potresnu poruku koju je dobila od pokojne ćerke za svoj rođendan.

Naime, u programu, Nataša nije bila u stanju da pročita poruku, pa je sa velikom tugom i setom u glasu, zamolila voditelja da to učini umesto nje. 

- Hvala ti što si se naporno trudila i što se trudiš da se svakog dana budim sa osmehom na licu. Hvala ti što si dala veliku podršku mom kanalu i mojim klipovima. Ti si mi najveća podrška, ne zaboravi koliko puta sam ti rekla da ću ti vratiti sve ono što ti radiš za mene. Jednog dana ću te učiniti najponosnijom mamom na svetu. Ostalo ću napisati u poruci. Srećan rođendan kraljice, volim te. Ti si najbolja mama na svetu - glasila je emotivna Kikina poruka.

Podsetimo, 8. decembra minule godine održan je jednogodišnji pomen tragično preminuloj Kristini Đukić, a njena majka je tada pokazala sat sa ćerkinim likom. Pored najužeg kruga ljudi, Nataša se obratila i medijima kratko, te poručila da će nikad viđen Kikin video danas podeliti na svom Jutjub kanalu.

- Čekala sam današnji dan - rekla je ona grcajući u suzama. Video koji Kika nikad nije pustila, Nataša je objavila na svom Jutjub kanalu MAM4, a u njemu se može videti raspoložena Kika koja je video snimila upravo sa majkom.

- Moj specijalni gost, mislim da nam je ovo treći ili četvrti put da snimamo zajedno - rekla je Kika u videu, gde su majka i ćerka zajedno igrale igricu crtanja zadatih predmeta i radnji, a jutjuberkini pratioci je trebalo to da pogledaju. 

 

U snimku od oko 11 minuta, Nataša i Kika se sve vreme smeju, zabavljaju i uživaju, dok njena majka danas konstantno briše suze što ju je izgubila. 

Bonus video:

(Blic)

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike