Kralj Čarls će princu Hariju i Megan Markl vratiti kuću, ali samo pod jednim uslovom: Nisu potvrdili dolazak na krunisanje

08.03.2023

16:33

0

Popularni par kraljevsku porodicu još uvek drži u neizvesnosti

Kralj Čarls će princu Hariju i Megan Markl vratiti kuću, ali samo pod jednim uslovom: Nisu potvrdili dolazak na krunisanje
Megan Markl i princ Hari - Copyright AP Photo/Matt Dunham, Pool

Zbog krunisanja kralja Čarlsa mesecima vlada napetost u Velikoj Britaniji, a novosti su da je kralj ipak pozvao mlađeg sina, princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl na svoje krunisanje, ali postavio je i neke uslove. Međutim, njih dvoje još uvek nisu potvrdili dolazak u London.

U Londonu se uveliko pripremaju za krunisanje kralja Čarlsa, a nakon višemesečnih nagađanja potvrđeno je da je uvređeni otac ipak pozvao svog mlađeg sina na događaj koji iščekuje celog života.

Uprkos tome što ga je princ Hari javno povredio, što raznim intervjuima, Netfliksovim dokumentarcem, ali i memoarima ‘Spare’, kralj Čarls je odlučio da i ovog puta pređe preko svega i pružiti ruku pomirenja svom sinu i snaji.

Profimedia
Kralj Čarls III, Megan Markl i princ Hari

- Mogu da potvrdim da je vojvoda nedavno primio e-mail dopis od kabineta kralja Čarlsa po pitanju krunisanja. Odluka o tome hoće li vojvoda i vojvotkinja prisustvovati ceremoniji zasad neće biti objavljena - poručio je jasno i glasno i Harjev pi-ar, potvrđujući time da su Hari i Megan odlučili da još malo kraljevsku porodicu drže u neizvesnosti.

Da je kralj Čarls zaista spreman na sve kako bi, uprkos svemu, napokon izgladio odnose s Harijem, govori i podatak da im, čini se, ipak neće oduzeti njihov britanski dom Frogmor kotidž, u kojem će, ukoliko dođu na krunisanje, moći da odsednu.

Inače, Frogmor kotidž i dalje koristi trudna princeza Evgenija, kada je u Britaniji s porodicom, te je navodno i ona sama spakovala neke lične stvari Harija i Megan i poslala im u Ameriku.

Profimedia
Princ Hari i Megan Markl

Kao jedan od mogućih razloga nedolaska na krunisanje navodi se da na dan samog krunisanja Harijev i Meganin sin Arči slavi 4. rođendan, zbog čega možda sina stave na prvo mesto i njemu organizuju proslavu. Uz to princ Hari je, kako se požalio prijateljima, zabrinut zbog reakcija koje bi mogao dobiti u Velikoj Britaniji, što od svoje porodice, što od javnosti, ukoliko se pojavi.

Kako će se situacija odvijati saznaćemo u narednim danima i 6. maja kada će biti upriličena ceremonija o kojoj svetska javnost bruji danima.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike