Ovo su deca kraljice Kamile: Majčino krunisanje im neće doneti nikakvu titulu, a evo u kakvim su odnosima sa Vilijamom i Harijem! (FOTO)

25.04.2023

17:43

0

Ima sina i ćerku iz prvog braka

Ovo su deca kraljice Kamile: Majčino krunisanje im neće doneti nikakvu titulu, a evo u kakvim su odnosima sa Vilijamom i Harijem! (FOTO)
Kraljica Kamila sa sinom i ćerkom - Copyright Profimedia

Kraljevska porodica, u koju je Kamilla Parker Bouls ušla udajom za tadašnjeg princa Čarlsa, na neki način postala je porodica i za Tomasa Henrija i Lauru, Kamilinu decu iz prvog braka.

Tom i Laura možda ne uživaju status kakav imaju njihova polubraća, prinčevi Vilijam i Hari, ali na krunisanju kralja Čarlsa i oni će biti u centru pažnje. Njihova majka će uz kralja Čarlsa III postati britanska kraljica, čime će i njihov društveni status doživeti promene. Krunisanje njihove majke neće im doneti nikakve titule, ali interes javnosti za njihove živote svakako će porasti.

Kamila ima blizak odnos sa svojom decom i unucima te će i oni prisustvovati velikoj svečanosti u čast kralja i kraljice.

Profimedia
Kamila Parker Bouls sa sinom i ćerkom

Laura i Tom su imali privilegovano detinjstvo. Odrasli su u Bolihajd Manoru i kasnije u Midlvik Hausu u Viltšireu, mestu koje se nalazi na visokom sedmom mestu najprestižnijih delova Engleske.

Tomas Henri Parker Bouls, poznatiji je kao Tom, najstarije je dete britanske kraljice Kamile. Rođen je 1974. godine, a 2005. se oženio (kasnije i rastao) sa Sarom Bajz, s kojom je dobio dvoje dece, sina i ćerku.

On je londonski kritičar hrane, a njegove kritike pojavljuju se u brojnim prestižnim časopisima kao što su The Mail on Sunday, Night and Day i Tatler. Osim toga, napisao je nekoliko knjiga i kuvara, a na promociji jedne od njih, podršku su mu pružili roditelji Kamila i Andrej, kao i sestra Laura.

Iako nije poznat po javnim oglašavanjima o kraljevskoj porodici, odlučio je da javno pruži podršku majci pred kojom je 6. maja velik životni korak.

Profimedia
Kamila Parker Bouls

- Mislim da se događa promena, ali nije me briga ko šta kaže, ovo nije bila nikakva vrsta igre… Udala se za osobu koju je volela i evo šta se dogodilo - rekao je Tom komentarišući navode princa Harija iz knjige "Spare".

Kamilina ćerka, poznatija kao Laura Lopes, jer je uzela prezime supruga Harija, bivšeg modela Kelvina Klajna, danas zaposlenog u računovodstvu. Venčali su se 2006. godine pred prijateljima i porodicom, uključujući prinčeve Vilijama i Harija. Taj dan mlada je nosila venčanicu s potpisom Ane Valentin, iste dizajnerke čije je kreacije nosila njena majka Kamila kada se udala za princa Čarlsa 2005. godine.

U braku su dobili troje dece, sinove blizance i ćerku koja je bila deveruša na Vilijamovom venčanju s Kejt 2011. godine. Činjenica da je njena ćerka Eliza dobila tako značajnu ulogu svedoči o povezanosti Kamiline porodice s porodicom kralja Čarlsa.

Umetnička crta svakako je u krvi Kamiline porodice jer su i njena sestra i njena ćerka pronašle sreću u umetničkim vodama. Laura je studirala na Oksfordu i diplomirala istoriju umetnosti, baš kao i Kejt Midlton, i marketing. Završila je pripravnički staž u muzeju moderne umetnosti u Veneciji, a zatim je nastavila da vodi umetničku galeriju "Eleven" u blizini Londona.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike