„Kad god te vidim, ti si mrtva pijana!" Zlata još pamti ovaj razgovor s mlađim kolegom: Ovim odgovorom ostavila ga je bez reči!

01.05.2023

21:55

0

Sve se odvilo na jednoj romskoj svadbi, na koju su otišli ne bi li zapevali zajedno

„Kad god te vidim, ti si mrtva pijana!" Zlata još pamti ovaj razgovor s mlađim kolegom: Ovim odgovorom ostavila ga je bez reči!
Zlata Petrović - Copyright ATAImages/Mateja Stanisavljević

Pevačica Zlata Petrović ispričala je tokom gostovanja u jednoj emisiji šta joj se svojevremeno dogodilo na izvesnom romskom veselju na kom je, inače, pevala rame uz rame s mlađim kolegom Darkom Lazićem. To im je bio prvi put da sarađuju na jednoj takvoj svadbi, a na pevačevo iznenađenje, Zlata nikako nije želela da se opusti uz čašicu, dve, zajedno sa njim.

„Volim da popijem, ali ne kad radim!"

- Ja mog Darkića mnogo volim, jedan mnogo dobar dečko. Ja kada odem da se veselim, mnogo volim da popijem. Pijem šta god, uopšte ne biram - počela je Petrovićeva u „Sceniranju", pa nastavila:

- Ali kad radim, ne liznem ni kap. Kada smo Darko i ja prvi put radili zajedno na jednoj romskoj svadbi, on je sipao sebi neki alkohol i krenuo da sipa i meni. Ja sam mu rekla: „Ne, ne, ja ne pijem" - pamti ona i dodaje kako je Lazića tim rečima prilično iznenadila.

- „'Ajde, bre, Zlajka, šta pričaš, kad god te vidim ti si mrtva pijana!" - kazao joj je on tada, pa je ona još gotovo morala da se pravda.

Darko Lazić, ATAImages/Antonio Ahel
 

„Ma, ni kap!"

- Ja sam mu rekla da je on mene viđao kada sam gost na zabavama i tačno je da tada volim da popijem. Ali kada radim, onda ne pijem ni kap. On nije mogao da veruje. Baš je bio iznenađen. Zaista ne pijem samo kada sam bolesna ili kada sutra treba da radim, jer mi dan posle uvek dođe da zovem Hitnu pomoć koliko mi nije dobro - smejala se u pomenutoj emisiji Zlata.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike