Zlata Petrović se oglasila o drami koja ju je snašla sa policijom! Pevačica progovorila i o neostvarenoj želji

22.12.2022

19:46

0

Pevačica je otkrila da ju je policija zaustavila u bademantilu

Zlata Petrović se oglasila o drami koja ju je snašla sa policijom! Pevačica progovorila i o neostvarenoj želji
Zlata Petrović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Zlatu Petrović javnost uvek vidi nasmejanu i dobro raspoloženu, a šta se krije u pozadini i da li šminka skriva neko nezadovoljstvo, pevačica otkriva u intervjuu za 24sedam.

Između ostalog bilo je reči i o emotivnom životu koleginice Mine Kostić i njenog 15 godina mlađeg dečka, a pevačica je otkrila da ima jednu neostvarenu želju, koja se tiče njenog sina

- Ja sam smešnija i ružnija sa ovom šminkom. Ja se na pijaci mnogo bolje osećam. Evo sad u štiklama, noge mi otpale. Ovo je muka ljudi moji. Da uzmem moje patofnice, meni tako najbolje bude. Kad treba da odem do Vanese ili negde blizu, ja u pižami, ogrnem bademantil i jednom me je zaustavila policija i pitaju me: „Gospođo, gde ste vi krenuli?“ Sva sreća znaju me ovi moji Mirijevci, da sam luda. I ja kažem njima: „Sunce, ja ne mogu na kratku relaciju da se oblačim“ - rekla je Zlata, pa dodala: 

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Zlata Petrović

- Od Nove godine ću biti karakter. Stavljam sebe na prvo mesto. Neću da budem ona zadnja rupica na svirali. To sebi dajem zadatak. Ne zidam više ništa. Idem u šumu da vrištim i da lajem. 

Zlata kaže da je imala priliku da upozna 15 godina mlađeg dečka koleginice Mine Kostić, i kako kaže, njih dvoje joj prosto sijaju.

- Upoznala sam Mininog dečka. Prelepi su, ja sam presrećna zbog njih. Ali meni Mina kaže: „Ali Zlato, on je mlađi od mene“, a ja joj kažem: „Pa nećeš valjda nekog dedu“. Što se nje tiče, lepi su oboje, želim joj svu sreću. Ljudi, imajte avione, kamione, ali ljubav je pokretač svega na svetu. 

Oduševljena je takođe i Slobom Radanovićem i njegovom suprugom, a jedva čeka i da im zapeva na slavlju kada pevač dobije sina.

ATAImages/Antonio Ahel
Jelena i Sloba Radanović

- Ja volim ovu njegovu suprugu. Ja sam kod Đanija videla prvi put njegovu Jelenu, ona me je tako iskreno zagrlila. Sloba je divan dečko, svaka majka da ga poželi za sina. I kad mi je rekao da će njegova Jelena da se porodi, ja sam mu rekla: „Nemoj da me nisi zvao i za babu mora da bude slavlje!“ I tako, razmenili smo brojeve telefona. 

U javnosti je uvek nasmejana, ali kaže da i ona ima svoju žutu minutu.

- Ja se branim ovako. I ja sam tužna, radim puno. Svi smo mi nervozni i depresivni. Kad sam totalno u minus fazi, ja se nikome ne javljam na telefon. Ne želim nikome da kvarim dan, sklonim se pola, sata i sat vremena. Imam dobar odbrambeni mehanizam.

Instagram printscreen/mikidudic_music
Zlata Petrović

Kaže da je od života dobila i više nego što je planirala, ali ipak ima jednu neostvarenu želju.

- Od života sam dobila nešto što nikad nisam planirala. Ja nisam imala spisak želja, ali nemam neke neostvarene želje. Ako Bog da, moj Jovan imam 22 godine, volela bih da dobijem od njega neko bebče. Od starijeg sina imam dvoje unučića - rekla je Zlata. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike