Saša Popović priznao da ga je jedan potez Zlate Petrović šokirao: Skinula brus, pa poprsje golo, to nije lepo

18.04.2023

10:13

1

Kako je istakao, on je protiv golotinje, narkotika, a ne voli ni tetovaže

Saša Popović priznao da ga je jedan potez Zlate Petrović šokirao: Skinula brus, pa poprsje golo, to nije lepo
Saša Popović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Saša Popović je imao buran i turbulentan život, a najveći medijski mag čuva za sebe velike tajne estrade i kako kaže, autobiografiju nikada neće objaviti, jer to nije fer prema njegovoj porodici. 

Ipak, nešto je i priznao. Zbog jedne pevačice je zabranio golotinju u "Grandu", a potom i priznao da je prisustvovao situaciji kada je jedan od pevača želeo da "povuče crtu". 

- To ne bi bilo dobro. Ja znam mnogo toga. Kad bih vam ispričao, dve godine biste imali da pišete o tome, tako da je nikad neću objaviti, ovo što je nešto objavljeno je diskutabilno. Znate, ne bi bilo korektno prema mojoj porodici, a ni prema porodici onih žena s kojima sam bio. Narod najviše zanima to s kim je ko bio. Ljudi bi čitali i tražili tu neku, a kad bi videli da nema, bilo bi "e izem ti autobiografiju" - kaže Popović. 

Antonio Ahel/ATAImages
Saša Popović

On je izneo svoj stav o provokativnom oblačenju i golotinji. 


- Uveo sam da nema golotinje u "Grandu". Recimo, desilo se jedne godine, Zlata Petrović je skinula brus, pa grudi gole... Nemoj, to nije lepo. Ja volim da vidim zgodnu ženu i agitujem na pevačice da budu lepe, zgodne, seksi, ali da to ima ukusa - kaže on.

Narkotike nikad nije probao, ali je prisustvovao jednoj situaciji kada je jedan pevač stavio drogu na sto i želeo da povuče crtu.

ATA Images/Antonio Ahel
Saša Popović

- Drogu, tj. kokain, samo sam jednom video u životu. Bilo je to 2000. godine, taman smo otvorili "Grand". Imali smo klub, gde smo igrali bilijar. Svako veče su dolazili pevači: Mile Kitić, Rođa. Jašar, nas desetak i jedan od pevača je stavio drogu na sto da povuče crtu. Jašar mi priđe i to kaže, ja reko: "Nemoj to da radiš da neko kaže da se to radi u 'Grandu'!" Eto, tad sam prvi i poslednji put video drogu. Ne volim pijane ljude, drogu, pirsing na ženama. Zato sam se jednom posvađao s Tanjom Savić zbog pirsinga. Kad vidim žene istetovirane, ni to mi nije lepo - ispričao je Saša Popović u emisiji Sceniranje. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike