„Voleo bih da sam zanimljiviji..." Luk Blek otvorio dušu, progovorio i o svojim najvećim strahovima!

01.05.2023

16:25

0

Sa 13, pa 19, verovao je da je poseban, ali kako su godine odmicale - stvari su se drastično menjale

„Voleo bih da sam zanimljiviji..." Luk Blek otvorio dušu, progovorio i o svojim najvećim strahovima!
Luk Blek - Copyright ATAImages/Amir Hamzagić

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek koji će ove godine predstavljati Srbiju na „Evrosongu", otvorio je dušu pa progovorio o sebi, svom odrastanju, a onda i strahovima koji su ga mučili. Kako je još priznao u emisiji „Na terapiji sa Slavicom Đukić Dejanović" koja se prikazuje na televiziji „Blic", negativni komentari i te kako mogu da ga pogode, ali uspeva to da izbegne. U Liverpul je, inače, ispraćen krajem aprila, dok je veliko muzičko takmičenje zakazano za 9, 11. i 13. maj.

- Mislio sam da sam poseban sa 13 godina, sa 19, ali sada sa 30 ne mislim da sam uopšte poseban - istakao je u pomenutoj emisiji, a kao neko ko je, otkako je proglašen za pobednika „Pesme za Evroviziju", izazvao i salve raznih komentara, dodao je:

- Ja bih stvarno voleo da sam zanimljiviji... Vidim negativan komentar, može da me dotiče, a može i da me ne dotiče i - ne dotiče me.

Upitan o strahovima, izjavio je:

- Jedina stvar koja me plašila je: „Jao, teče vreme, moram da napravim novac od muzike" - naglasio je Ivanović, koji od samog starta, inače, često spominje i svoje roditelje koji su mu ogromna podrška.

Ovoga puta, za njih je kazao:

- Sada, ja želim svoje roditelje da zaštitim.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike