Luk Blek objavio novu verziju pesme „Samo mi se spava”: Izmenio i jedan stih

27.04.2023

08:55

0

Ova obrada se fanovima dopala

Luk Blek objavio novu verziju pesme „Samo mi se spava”: Izmenio i jedan stih
Luk Blek - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Luka Ivanović, poznatiji pod umetničkim imenom Luk Blek ovogodišnji je predstavnik Srbije na Evroviziji - prestižnom muzičkom takmičenju, koje se ove godine održava u Liverpulu. Pevač će se predstaviti numerom „Samo mi se spava” sa kojom je odneo pobedu u Srbiji, a sada je objavio je novu verziju svoje pesme. 

Naime, Luk je na svom Jutjub kanalu objavio remiks pesme „Samo mi se spava”, a ova nova verzija je izazvala pozitivne reakcije kod publike, kojoj se ponajviše dopada to što je Ivanović u novoj obradi umesto dosadašnjeg „Game over” (kraj igre), dodao: „Game over, b*tch” (Kraj igre, k***o).

Inače, Luk će se na evrovizijskom takmičenju predstaviti prvobitnom verzijom, dok je i druga mnogima zanimljiva.

„Evrovizijska verzija fenomenalna, akustična genijalna, ova još bolja...Svaka savršena na svoj način”, „Šta je ovo, ovo je topčina”, „Nema spavanja, đipam kao da mi je 16”, „Ovo je veoma dobro, kraj igre, k***o!”, Ovo niko nije očekivao” - bili su neki od komentara na račun nove verzije pesme. 

Podsetimo, Luk je priznao da je tokom školovanja doživljavao vršnjačko nasilje

ATA Images/Antonio Ahel
Luk Blek

 

- Ni danas ne znam zbog čega su me zadirkivali. Nisam se oblačio čudno, niti sam imao neku neobičnu frizuru. Vršnjaci su me vređali i gledali me kao da sam ispod njih. Možda zbog toga jer sam bio lepo vaspitan, nisam uzvraćao nasiljem, pa sam bio laka meta. U tim trenucima sam se preispitivao zbog čega mi se to dešava, zašto baš meni i bio sam dosta nesiguran. Ne znam da li ima trunke ljudskosti u glavama tih nasilnika, jer svojim ponašanjem trajno mogu da promene životne puteve maltretirane dece. Nikome ne bih poželeo u životu da doživi to što sam ja. Sada niko ne bi smeo da me zeza jer su moja energija i ličnost mnogo jače, ali to se dobija s godinama - Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike