Objavljene fotografije sa prve probe Luka Bleka na Evroviziji: Ovako izgleda scenografija koja se dopala i budućoj kraljici

30.04.2023

18:50

2

Sa njim će na sceni biti i četiri plesača

Objavljene fotografije sa prve probe Luka Bleka na Evroviziji: Ovako izgleda scenografija koja se dopala i budućoj kraljici
Luk Blek - Copyright Amir Hamzagic/ATAImages

Muzičko takmičenje "Evrovizija" sve je bliže, a u prvoj polufinalnoj večeri, kao treći takmičar, predstaviće se Luk Blek, koji brani boje Srbije na ovom festivalu. Sada je otkriveno i kako je izgledala njegova prva proba.

Sudeći prema fotografijama koje su objavljene na zvaničnom nalogu na Instagramu ovog takmičenja, njemu će društvo na sceni praviti i još četiri plesača.

Scenografija srpskog predstavnika se, inače, dopala i budućoj kraljici Kamili, koja je bila oduševljena kada su ona i kralj Čarls zvanično otvorili takmičenje pre nekoliko dana, tako što su upalili svetla na sceni.

Amir Hamzagic/ATAImages
Luk Blek

Luki će, kako je otkrio, podrška na takmičenju biti roditelji, koji su sa njim u Liverpulu. On se, prema kladionicama, trenutno kotira na 15. mestu sa pesmom "Samo mi se spava".

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike