Karleuša upala na maraton u Grčkoj sa tašnama od 60.000 dolara: Nije znala šta ju je snašlo, pa se pridružila! (FOTO/VIDEO)

30.04.2023

14:46

0

Nakon sinoćnjen koncerta u Paraliji, pevačica se uputila za Beograd

Karleuša upala na maraton u Grčkoj sa tašnama od 60.000 dolara: Nije znala šta ju je snašlo, pa se pridružila! (FOTO/VIDEO)
Copyright Printscreen Instagram/karleusastar

Jelena Karleuša sinoć je održala dugonajavljivani koncert u Grčkoj, pred nekoliko hiljada ljudi, gde je samom pojavom atmosferu dovela do usijanja.

Iz publike su se čuli razni komentari i ovacije, dok je Jelena izvodila svoje najveće hitove u beloj izazovnoj kombinaciji, koja je savršeno isticala njene atribute, što detaljnije možete pogledati u galeriji u nastavku teksta.

Iako je nastup održala u Paraliji, Jelena je odsela u jednom hotelu u Solunu. Odatle se danas uputila ka aerodromu, međutim, ispred hotela ju je sačekala neočekivana gužva.

Naime, u Solunu se danas održava tradicionalni maraton, a Jelena nije znala šta ju je snašlo kada se našla u masi maratonaca. Sve je okrenula na šalu i pokušala da im se pridruži, sa sve koferom i luksuznom torbicama.

Njen stajling je i ovog puta privukao posebnu pažnju. Nosila je crnu odevnu kombinaciju, a kako je prepoznatljiva po skupocenim komadima, nikog nije iznenadilo što je sa sobom nosila čak dve tašne brenda "Hermes" i to najpoznatije modele "Birkin" i "Keli" čija cena je paprena.

Naime, cena "Keli" modela, koji je trenutno svuda rasprodat i za koji se čeka i po nekoliko godina na sajtovima za preprodaju, može se naći za neverovatnih 38.545 dolara, dok je čuvena "Birkinka" nešto jeftinija, 19.375 dolara. Što prostom račinicom znači da je Karleuša samo u torbama imala skoro 58.000 dolara.

Pored tašni, JK je sa sobom imala i kofer i naočare brenda "Luj viton" od 3.000, odnosno 700 dolara, što je ukupno 3.700 dolara, kako prenosi Kurir.

Kada se sve sabere, dolazimo do ukupne cifre od vrtoglavih 61.620 dolara, koji je ona dala samo za aksesoare sa kojima je krenula na aerodrom.

Podsetimo, Karleuša uskoro izdaje svoj jedanaesti studijski album, koji najavljuje dugi niz godina, a kako je obećala, "Alfom" će nadmašiti samu sebe i pokoriti svetsku scenu. Kako je njen sinoćnji nastup izgledao, detaljnije možete pogledati u videu koji sledi.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike