Da vam se zavrti u glavi: Određene "Luj Viton" torbe koštaju više i od BMW-a

28.04.2023

11:46

0

Autor: Z.A.S.

Za neke biste morali da izdvojite i više desetina hiljada dolara

Da vam se zavrti u glavi: Određene "Luj Viton" torbe koštaju više i od BMW-a
Luj Viton - Copyright 24sedam/ Ljiljana keković

Grešite ukoliko mislite da su sve "Luj Viton" torbe isto dizajnirane - naprotiv. Neke od njih koštaju nekoliko stotina dolara, dok ćete za neke druge morati da odvojite nekoliko desetina hiljada dolara.

Nije šala!

Profimedia
 

Poseban deo

Na sajtu ovog čuvenog modnog brenda odvojene su "zvezde" od "superzvezda" i "megazvezda". Postoji poseban deo u kojem se nalaze "Capucine", "Alma" i "Volta" torbe, napravljene od egzotičnih materijala, poput ultraluksuzne kože krokodila. One koštaju nekoliko hiljada dolara, ali, ipak, postoje i oni varijeteti koji koštaju i više od 40.000 dolara.

Luksuzne kolekcije

Nekad ranije ovaj modni brend ih nije ni predstavljao na sajtu, jer su one jednostavno namenjene njihovoj ultrabogatoj i luksuznoj klijenteli, kojima je šoping celodnevno iskustvo i uživanje, u posebnim pogodnostima i detaljima. Ipak, pre nekoliko meseci, oni su napravili promenu u svom sistemu, pa su postavili detaljne specifikacije svih modela i njihove cene.

Prošle godine, ovaj luksuzni brend je odlučio da više pažnje mora da posveti upravo tim bogatim i luksuznim kolekcijama, koje su namenjene dobrostojećim klijentima, kako bi očuvali svoj imidž ekskluzivnog brenda. Ova egzotična grupa torbi im svakako pomaže u tome, jer, verovali ili ne, ove torbe koštaju više od BMW-a.

BONUS VIDEO:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Avaz

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike