Karleuša o slučaju fudbalera o kom bruje svetski mediji: Odraće ga žena kao mačku

19.04.2023

10:35

2

Pevačica je pružila podršku njegovoj supruzi koja je tražila razvod braka

Karleuša o slučaju fudbalera o kom bruje svetski mediji: Odraće ga žena kao mačku
Copyright Mateja Stanisavljević/ATAImages Profimedia

Svetska, ali i domaća javnost ostala je zatečena vešću da se fudbaler Pari Sen Žermena, Ašraf Hakimi, razvodi od supruge Hibe Abuk zbog optužbi za silovanje. Ali to nije sve, nakon što je podnela papire za razvodraka i tražila pola imovine supruga, koju su stekli u braku, ona je shvatila da fudbaler nema ništa, te da je sve prepisao na njegovu majku, te da se na taj način "osigurao".

I dok je javnost podeljena, jedni podržavaju Hakimija, drugi su ipak na strani supruge. Ovim povodom svoj jasan stav je iznela i pevačica Jelena Karleuša, koja je do detalja pojasnila ovaj slučaj. 

Instagram printscreen/karleusastar
Jelena Karleuša o slučaju Ašrafa Hakimija i njegove supruge

- Šta se desilo sa našim nesrećnim muškarcima? Vidim, toliko oduševljenje ovim Hakimijem što je, kako kažu mediji, sva primanja od kluba prepisao majci pa njegova supruga neće dobiti ni cent pri razvodu... Da usput dodamo da je njegova supruga (i majka njihove dece) podnela zahtev za razvod zbog tužbe za silovanje koju je protiv njenog muža podnela devojka od 24 godine. Čak i da devojku nije silovao, svakako je bio sa njom i to niko ne spori. Supruga podnosi zahtev za razvod što bi mnoge žene učinile i? Šta se dešava? Kreće najveća laž i budalaština svetskih medija, a ujedno i naših, da je Hakimi svu imovinu i platu davao svojoj mami - napisala je Karleuša i dodala: 

- Plata ne može da se daje nikome drugom sem onom koji je zarađuje. Po  zakonu, on na to plaća porez na zaradu. Ne njegova mama. Da li je on posle pare prebacivao mami, Bogu ili nekom trećem-potpuno je nebitno. Po zakonu, to se vodi kao njeg

Profimedia
Ašraf Hakimi i Hiba Abuk

 

ova zarada iza svaku transakciju postoji trag i placa se porez. Razumete? Dalje, po zakonu, kada si u braku, sem ako ne postoji predbračni ugovor, supružnici sve stečeno u braku dele na dva jednaka dela. To vam je braćo zakon. 

 

Karleuša je osula paljbu na sve one koji pružaju podršku i dive se Hakimijevom potezu.

- Džabe se veselite i njegovu suprugu i majku njegove dece nazivate k*rvom i sponzorušom (?!) Njegova supruga će dobiti sve po zakonu, a on će verovatno ići i u zatvor zbog silovanja. E sad, lik je toliko ružan da verujem da je morao siluje. Dalje, lik je takav da treba sve pare da da svojoj ženi i deci, jer ih on kao takav bednik - ne zaslužuje. Neko ko siluje, vara, i ne voli svoju porodicu, neko ko od svoje dece sakriva pare umesto da im ponosno da sve, po mom mišljenju je bednik, a bednici ste i vi braćo muškarci koji takvom klošaru tapšete. Kada je reč o majci tog Hakimija, zamislite, ona je svog sina vaspitala tako. Kako? Pa da siluje, vara i hoće da ostavi decu bez ičega. Divna baka svojim unucima zar ne? - napisala je Karleuša, te dala svoj zaključak o muškarcima:

- Ali nije ni bitan ovde ružni Hakimi, odraće ga žena kao mačku i treba.  Meni ste ovde poenta vi dragi muškarci! E zbog vas takvih, jadnih, nečasnih, sebičnih, samoživih, žene nisu srećne danas, brakovi ne opstaju, žene se tuku i žene ubijaju. Vi ste svi postali ženomrsci! I zato marš kod mame koja vas je tako vaspitala. A vi žene, pamet u glavu, Ako muško ne pruža sve vama i vašoj deci bez pogovora, ako se majka meša u finansije i brak - šutnite ga odmah! Ionako dolazi vreme kada će se muškarci koristiti samo kao donatori sperme u budućem svetu svesnih jakih žena - napisala je Karleuša na Instaramu. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike