Maja Nikolić ponovo vređa Gocu Tržan! Najviše će je zaboleti kad čuje šta je rekla o njoj kao pevačici!

28.04.2023

16:03

0

Uvrede su se samo nizale

Maja Nikolić ponovo vređa Gocu Tržan! Najviše će je zaboleti kad čuje šta je rekla o njoj kao pevačici!
Maja Nikolić i Goca Tržan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Svađa Maje Nikolić i Goce Tržan zbog Ace Bulića uzela je maha, pa su ponovo pale teške reči.

Maja je izjavila da je njena koleginica bila u emotivnom odnosu sa Bulićem dok je bio u braku, pa se i on sam oglasio, ali je Tržanova to oštro demantovala.

Kako je Nikolićevoj zapretila tužbom zbog iznošenja neistina na njen račun, Maju to uopšte nije sprečilo da nastavi sa prozivkama. Ni sada nije bila blaga.

Printscreen Youtube/RTV Pink
Aca Bulić

- Goca je izašla iz naftalina, ne znam kako se za mene uhvatila. Bile smo uvek na: "Zdravo, zdravo". Ta njena izjava je neka stara izjava, ona je to ranije izjavljivala. Ja njene izjave ne shvatam ozbiljno. Ona nije meni ravna i ne mogu da komentarišem nekoga ko peva u falšu. l ne bi mogla ni da mi bude prateći vokal, ni da mi drži mikrofon - surovo je rekla, a onda nastavila u istom tonu:

- Goca je zabavljač i zvezda u pokušaju. Bila je zvezda dok je postojao "Tap 011". Naš konflikt datira od "Pinkovih zvezdica" kada je dete otpevalo moju pesmu "Odlazim", a Goca je rekla detetu da ne treba da peva moje pesme, jer su bezveze i nisu za to takmičenje. Ona je jedna baba devojka, zavidna i ljubomorna. Ne možeš nakon toliko nagrada da kažeš da ta pesma nije za takmičenje - smatra Maja, pa je ponovo uvredila Gocu da njen rad nema vrednost.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

- Njene pesme imaju dva tona raspona. I to je to. Volim sve moje koleginice, meni je ona jako zabavna ličnost, ali ona nije merodavna da komentariše moj uspeh i moje nagrade - tvrdi Nikolićeva za Kurir.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike