Goca Tržan kao crnka! Pevačica je na početku karijere pravila frizuru kao „Pipi duga čarapa“ (FOTO)

12.11.2022

23:31

1

Na javnu scenu je stupila kao pevačica grupe Tap 011, a potom se odlučila za solo karijeru

Goca Tržan kao crnka! Pevačica je na početku karijere pravila frizuru kao „Pipi duga čarapa“ (FOTO)
Goca Tržan - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Goca Tržan i Ivana Peters su se pridružile popularnoj grupi „Tap 011“ 1994. godine i od tata ovaj sastav dobija enormnu popularnost, a hitovi koje su napravili devedesetih su i dan-danas rado slušani. 

Na Instagram stranici koja neguje uspomene i početke svih javnih ličnosti pojavio se poster iz 1996. godine, kada je „Tap 011“ takoreći bio na vrhuncu slave, a kada su članovi grupe, naročito Ivana i Goca izgledale potpuno drugačije. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

 

Naime, Tržanova je tada imala dugu crnu ravnu kosu, a na posteru je vezala kosu u dva repa kao „Pipi duga čarapa“, a njena koleginica Ivana Peters imala vitku liniju i talasastu crnu kosu. 

Podsetimo, Goca je u jednom trenutku odlučila da napusti grupu i otpočne solo karijeru, jer kako je ranije objasnila, zarada je bila nikakva i vozili su se gradskim prevozom. Međutim, grupa je ponovo oživela i pevačice povremeno nastupa sa starim sastavom. 

- Sećam se da smo išli kod Dekija Pantelića u „Pink diskoteku“, to je bila najpopularnija emisija i vozimo se Ivana i ja autobusom. Danas prvo nađu telohranitelja i menadžera, pa naprave karijeru. Prešla sam svaki stepenik - rekla je pevačica, koja je napustila bend jer je u džepu imala 50 maraka:

ATAImages/ Antonio Ahel
 

 

- Da, istina je. Imala sam 25 godina i bila sam u fazonu - brate. Kao bend smo bili, nekako, svako na svoju stranu. I već to nije funkcionisalo. Znaš kad, maltene, niko ni sa kim nije pričao. Samo se nađemo na tezgi i gledamo se preko one stvari. To mi više nije prijalo - pričala je Goca u emisiji „Realna priča“, pa nastavila:

- Onda sam bila u fazonu da ću da nastavim da studiram. Došla sam do druge godine Poljoprivrednog fakulteta i imala sam odlične ocene. Bila sam u fazonu da ću ili da se zaposlim u nekom butiku, nešto da radim ili da studiram i završim fakultet. Tako više nije išlo. Uopšte nisam imala ideju da ću samostalno da nastavim da se bavim muzikom. Stvarno. Bila sam odličan đak. Mogla sam bilo šta da radim, ali eto volim ovo.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike