Goca Tržan konačno progovorila o sramnoj izjavi o sek*ualnom uznemiravanju kojom je razbesnela javnost: Jedan mamlaz mi je poslao poruku!

05.04.2023

22:25

0

Ne smatra da je pogrešila i dodaje da je previše stara da bi pazila na tuđe emocije

Goca Tržan konačno progovorila o sramnoj izjavi o sek*ualnom uznemiravanju kojom je razbesnela javnost: Jedan mamlaz mi je poslao poruku!
Goca Tržan - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel

Poznati su se večaras okupili u Belom dvoru povodom jedne humanitarne akcije, a pored Suzane Mančić, crvenim tepihom prošetala je i pevačica i voditeljka Goca Tržan.

Gocu medijivi "love" gotovo dva meseca zbog šokantne izjave u njenoj autorskoj emisiji "Ako progovorim", zbog koje se našla u centru skandala i na meti oprečnih komentara na društvenim mrežama.

Naime, Tržanova se tada na vrlo površan način dotakla teme sek*ualnog uznemiravanja, a komentarom koji je uputila gospođi iz publike u studiju, izazvala je gnev javnosti, čega se možete prisetiti u videu u nastavku teksta.

Goca se sada osvrnula na hejt komentare i situaciju koja je digla veliku prašinu, pa objasnila da kratak isečak iz emisije nije dovoljan, kako bi se stvorila jasna slika onoga našta je želela da utiče i na koji način.

Pevačica priznaje da se suočila sa burom negativnih komentara, ali se ne obazire na iste i dodaje da je previše stara, da bi pazila na tuđe emocije.

- Na Tviteru je zastupljena "kensl" kultura i sve se vadi iz konteksta! Niko ne želi da čuje, pročita i vidi šta je zaista rečeno. Nedavno mi je jedan mamlaz napisao poruku na Instagramu "Iz ovog isečka sam ja zaključio..." Ja sam mu rekla da je sve rekao u prvom delu rečenice "Iz isečka sam zaključio", samo to je neiteligentno dovoljno, a i baš me briga. Na kraju krajeva, previše sam matora da bih pazila na tuđa osećanja i emocije, to je vaša stvar - poručula je pevačica, prenosi Kurir.

ATAImages/ Antonio Ahel
Goca Tržan

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike