"Imali smo zakazanu svadbu, umrlo nam je dete" Ana Ćurčić zabranila Anđeli da pominje Acu Bulića: Balavica gazi moje uspomene! (VIDEO)

21.04.2023

14:46

0

Uletela u emisiju i žestoko se suočila sa Đuričićevom

"Imali smo zakazanu svadbu, umrlo nam je dete" Ana Ćurčić zabranila Anđeli da pominje Acu Bulića: Balavica gazi moje uspomene! (VIDEO)
Ana Ćurčić, Anđela Đuričić i Aca Bulić - Copyright Printscreen Youtube/ Zadrugaofficial / Antonio Ahel/ATA Images

Ljubavni trougao u "Zadruzi 6" juče je dobio novu dimenziju, a skandal Zvezdana Slavnića i preljuba ljubavnice Anđele Đuričić sa Majom Marinković izazvala je opštu pometnju na imanju, nakon što je Anđela zatekla Slavnića sa Marinkovićevom u krevetu izolacije.

Đuričićeva je dobila nervni slom, a usledila je salva uvreda i fizički obračun sa Zvezdanom, sa kojim je do tog trenutka bila u ljubavnoj romansi. 

Anđela je sada gostujući u radio-emisiji kod Filipa Cara otvorila dušu o odnosu sa bivšim dečkom i otkrila kako to biti prevaren, nakon čega se osvrnula i na Zvezdanovu nevenčanu bivšu suprugu, Anu Ćurčić, za koju je svojevremeno izjavila da nije bila verna Slavniću dok ga je čekala da izađe iz zatvora. Anđela smatra da je Ana Zvezdana varala sa svojim prvim dečkom Acom Bulićem, jer trenutno dobija podršku od njega.

- Da, to je moje mišljenje. Nije realno da joj je pismo stiglo on momka sa kojim je bila pre, a ona sa Zvezdanom već trinaest godina, a on je podržava mesec dana. Ja to mislim i imam pravo da mislim - rekla je Anđela.

Kada je čula Anđelino izlaganje, Ćurčićeva je ka furija uletela u radio-emisiju i zapretila joj da više nikada ne pomene njenu prvu ljubav, Acu Bulića, sa kojim je uvek imala korektan odnos.

- Pominje se moj prvi momak, moja prva ljubav sa kojim sam imala sve prvo u životu, to ne moramo da naglašavamo šta je. To je čovek za kog sam trebala da se udam u devetnaestoj godini, sa kojim sam imala zakazanu ogromnu svadbu u "Mažestiku", gde je trebala da dođe cela elita Beograda, o kojoj se pričalo tri meseca pre nego što će se svadba desiti - počela je Ana.

- Bila sam trudna, umrlo nam je dete, to je čovek koji je obeležio moj život! Bude li još neko stao na moju uspomenu i na prijatelja koji je uz mene kao i njegova porodica, bila uvek kada je to trebalo i stavljati mi u usta da mene tamo neko čeka. S obzirom da taj čovek ima svoju porodicu, ima svoje unuke, svoju decu, svoju majku. Mislim da je jako ružno da iz usta ove gospođice ovde iza mene, meni neko priča da sam Zvezdana Slavnića varala - bila je izričita Ćurčićeva.

- Moje je pravo da taj čovek mene podržava, da je moj prijatelj i da je uz mene, kao što jeste! Ja dupetom vrata ne zatvaram, ja sam uz tu porodicu odrastala! Budem li čula da gospođica sebi daje za pravo da ga stavlja u unsta, tek sad neću ćutati. Ja sam jedna verna i odana žena čoveku sa kojim sam bila, volela sam ga najviše na svetu, a balavica iza mene ne zna šta smo prošli i koja je naša jačina, tako da me njena tuga ne pogađa! Sve ono što smo ja i Zvezdan prošli niko nema pravo da komentariše, jer ne znaju - zaključila je Ana Ćurlić.

- On je moj prijatelj koji je posle niza godina ostao tu! Dovoljno je pomenut, a ovo je takav bezobrazluk i takvo igranje sa mnom i mojim životom, ne dozvoljavam - dodala je Ana.

Suočavanje Ane i Anđele u radio-emisiji, u celosti možete pogledati u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike