Ceca Ražnatović dobila nagradu za životno delo! Zamalo zaplakala, pa dala emotivno obećanje fanovima (FOTO)

27.04.2023

23:12

1

Ona je najmlađa pevačica koja je dobila ovo prestižno priznanje

Ceca Ražnatović dobila nagradu za životno delo! Zamalo zaplakala, pa dala emotivno obećanje fanovima (FOTO)
Dragiša Golubović i Ceca Ražnatović - Copyright Nikola Ristic/RTS/ATAImages

Večeras je na RTS održano treće, finalno veče Sabora narodne muzike 2023, a predsednik SEMUS-a, Dragiša Golubović, uručio je nagradu za životno delo pevačici Ceci Ražnatović.

Ceca se na saboru pojavila u velelepnoj beloj haljini sa cirkonima, a na velikoj sceni je izvela svoje najveće hitove, što s početka karijere, što novije. Usledilo je značajno priznanje, a pevačica je emotivno reagovala na nagradu.

- Naravno da pratim festival sve vreme! Evo me večeras i funalu, ali ne smem nikoga da favorizujem. Navijam, a najbolji neka pobedi - poručila je Ceca.

Dragiša Golubovič je nakon Cecinog nastupa kročio na veliku scenu, a ona je ujedno i najmlađa pevačica koja je dobila ovu nagradu.

- Imam čast da prestižno priznanje od SEMUS-a uručim Ceci za životno delo. Da dodam, Ceco ti si najmlađa dobitnica te prestižne nagrade - rekao je Golubović.

- Emotivna sam, hvala puno! Za mene je ovo velika čast, moji počeci cu upravo na RTS-u. Počeću da plačem sad! Ako ja sa 50 godina dobijam nagradu za životno delo, kao najmlađa, koliko godina onda imaju ostali - zapitala se pevačica šaljivim tonom, nakon čega je usledio gromoglasan aplauz.

- Mogu samo da kažem - Ceca internacionale! - počurio je Dragiša Golubović za kraj.

Nikola Ristic/RTS/ATAImages
Dragiša Golubović i Ceca Ražnatović

- Živimo, radimo, stvaramo, nekada i nesvesni koliko to znači ne samo nama već i drugim ljudima! U to ime je još lepše kada to neko primeti, nagradi i pohvali. Hvala mojoj publici koja to radi, a hvala i za večerašnju emociju, nezaboravan momenat i izuzetno priznanje za životno delo! Ali obećavam, još ćemo mi zajedno da stvaramo - napisala je Ceca na svom Instagramu nakon što joj je uručena nagrada.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C E C A (@cecaraznatovic)

 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike