Svi detalji svadbe Anastasije Ražnatović i Gudelja u Sevilji: Veselje je zakazano, a zbog ovoga se pevačica porađa u Španiji!

27.04.2023

22:27

0

Crkveno venčanje i gala svadba biće upriličeni naknadno u Srbiji

Svi detalji svadbe Anastasije Ražnatović i Gudelja u Sevilji: Veselje je zakazano, a zbog ovoga se pevačica porađa u Španiji!
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/ Antonio Ahel/ Blic TV "Ceca Show"

Vest da pevačica Anastasija Ražnatović i fudbaler Nemanja Gudelj očekuju prvu prinovu u porodici, danas je odjeknula kao bomba, a ponosnoj baki Ceci Ražnatović će se konačno ostvariti želja da dobije unuku.

Ražnatovićeva je u četvrtom mesecu trudnoće, a termin za porođaj predviđa se za polovinu septembra.

Kako Nemanja i Anastasija nisu venčani, a zajednički život u Španiji su odavno otpočeli, pokrenule su se spekulacije o njihovom venčanju. Kako prenose mediji, mladi par planira intimu svadbenu ceremoniju u Španiji, na kojoj će ugositi samo porodicu i najbliže prijatelje.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Ceremonija je planirala za jul ove godine, kao lokaciju su odabrali Sevilju, gde i sada žive, a gala svadbeno veselje i crkveno venčanje uslediće tek sledeće godine.

- Anastasija i Nemanja su presrećni što će dobiti ćerku. Lepe vesti su odmah javili svojim porodicama. Ceca je zaplakala, a Veljko je bio presrećan što će postati ujak. I Nemanjina porodica se raduje što stiže prinova. Gudeljeva majka Olivera ne može da dočeka da dobije prvo unuče, kao i otac Nebojša. Svi su oduševljeni - započinje priču izvor blizak paru.

- Tasa je želela da se porodi u Španiji kako bi ćerka dobila njihovo državljanstvo. Zato je i pokrenula postupak za dobijanje stalnog boravka u toj zemlji. Međutim, ta procedura još nije završena, pa ona ne može da dođe u Srbiju. Ali jedva čeka da se to okonča kako bi došla u Beograd, jer joj mnogo nedostaje porodica - dodaje izvor.

24sedam/MN Press/Antonio Ahel/ATA Images
Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

- Ove godine neće praviti veliku svadbu, već intimnu ceremoniju, zbog obaveza koje Gudelj ima u klubu Sevilja. U Španiju će u julu doći samo članovi porodice i najbliži prijatelji, a Anastasija i Nemanja će se venčati u opštini kako se beba ne bi rodila u vanbračnoj zajednici. Ali sledeće godine prave crkveno venčanje i veliku svadbu na koju će pozvati familiju, prijatelje i saradnike. Organizovaće veselje za nekoliko stotina ljudi - priča izvor za "Informer".

Anastasija Ražnatović je zbog procedure oko dobijanja španskih papira izostala sa velikih porodičnih proslava, kao što je rođenje malog Krstana i punoletstvo njene sestre Helene Ocokoljić, no nema sumnje da će Ražnatovići propuštene trenutke nadoknaditi već u julu, kada je zakazana Nemanjina i Anastasijina svadba u Španiji.

ATAImages/Amir Hamzagić MN press
Anastasija Ražnatović, Nemanja Gudelj

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike