Prvo oglašavanje Anastasije Ražnatović nakon vesti da je trudna: Ovako provodi vreme u Španiji u četvrtom mesecu trudnoće! (FOTO)

27.04.2023

20:41

0

Pevačica odmara u posebnom društvu

Prvo oglašavanje Anastasije Ražnatović nakon vesti da je trudna: Ovako provodi vreme u Španiji u četvrtom mesecu trudnoće! (FOTO)
Anastasija Ražnatović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Porodica Ražnatović će uskoro biti bogatija za još jednog člana, a Ceci Ražnatović će se ostvariti želja za unukom, jer je Anastasija Ražnatović u četvrtom mesecu trudnoće i nosi devojčicu.

Vest o Anastasijinoj trudnoći odjeknula je kao bomba, a javnost spekuliše o njenom venčanju sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom, sa kojim živi u Sevilji u Španiji.

I dok mediji bruje o njenoj trudnoći, pevačica se do večeras nije oglašavala. Sada je sa svojim pratiocima na Instagramu podelila intimni video iz kreveta, gde se u ležernom izdanju mazi sa svojom belom persijskom mačkom.

Inače, Anastasija je nedavno propustila značajna slavlja u porodici Ražnatović, rođenje bratanca Krstana, kao i punoletstvo sestre od tetke, Helene Ocokoljić. Ceca ja tada pred medijskim ekipa otkrila da Anastasija ne može da napusti Španiju jer je u toku proces za dobijanje papira.

- Anastasija nažalost neće doći zato što čeka papire, već dugo je nema i tamo je, jer ne može da izađe iz zemlje - rekla je Ceca za okupljene medije među kojima je bila ekipa 24sedam. 

Nakon urađenog testa i ultrazvuka, Nemanja i Anastasija su saznali da je termin za porođaj polovinom septembra.

Instagram printscreen/raznatovicanastasija
Nemanja Gudelj i Anastasija Ražnatović

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike