Predsednik SEMUS-a dobio prestižnu nagradu: Dragiša Golubović je zaslužan za izuzetne višedecenijske rezultate!

26.04.2023

18:13

0

Povodom 120 godina postojanja Saveza samostalnih sindikata Srbije danas je održana svečana akademija, gde je prestižnu nagradu dobio predsednik SEMUS-a, Dragiša Golubović Golub

Predsednik SEMUS-a dobio prestižnu nagradu: Dragiša Golubović je zaslužan za izuzetne višedecenijske rezultate!
Dragiša Golubović - Copyright Foto: SEMUS

Dragiši Goluboviću Golubu, predsedniku Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije uručeno najviše Priznanje Saveza samostalnih sindikata Srbije - „27. april“, povodom Dana Saveza samostalnih sindikata Srbije.

Goluboviću je nagrada uručena za višedecenijske izuzetne rezultate u afirmisanju uloge Saveza samostalnih sindikata Srbije.

SEMUS, u saradnji sa RTS-om, organizovao je ovogodišnji Sabor narodne muzike 2023. Nakon jučerašnjeg otvaranja 5. izdanja Sabora narodne muzike Srbije 2023. godine, danas će se održati drugo polufinale.

Foto: SEMUS
Dragiša Golubović Golub

Večeras će se predstaviti još 16 takmičara, od kojih će osam proći u finale. Petočlani Stručni žiri Sabora narodne muzike Srbije 2023 će i večeras selektovati osam najboljih kompozicija, te će se ukupno 16 finalista u četvrtak uveče od 21 čas nadmetati za prestižne nagrade festivala.

Foto: SEMUS
Dragiša Golubović Golub

Podsetimo, u  septembru 2022. godine, nakon još jednog petogodišnjeg mandata, Dragiša Golubović je na Izbornoj skupštini SEMUS-a, jednoglasno izabran da vodi SEMUS u narednih pet godina. Kako su tada ispred saveza istakli, dosadašnje aktivnosti i rad, kao i predlozi iz svih udruženja u okviru SEMUS-a da i u buduće predvodi ovo udruženja, samo su bili potvrda njegovog izvanrednog rada i predstavljanja organizacije proteklih godina.

Foto: SEMUS
Dragiša Golubović Golub

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike