Poslednje zajedničko gostovanje Cece Ražnatović i Saše Vidića: Snimak svedoči o njihovom velikom prijateljstvu! (VIDEO)

25.04.2023

16:21

0

Bili su nerazdvojni, a neretko su spavali i u istom krevetu

Poslednje zajedničko gostovanje Cece Ražnatović i Saše Vidića: Snimak svedoči o njihovom velikom prijateljstvu! (VIDEO)
Saša Vidić i Ceca Ražnatović - Copyright Instagram printscreen/estradnimuzickivremeplov

Juče je kao bomba odjeknula vest da je modni kreator Saša Vidić preminuo u 53. godini u KBC "Bežanijska kosa". Njegovo telo će biti kremirano 27. aprila na Novom groblju u Beogradu u 14 časova. 

Osim po vanserijskom talentu, istančanom ukusu za modu i britkom jeziku, Vidić je širokom auditorijumu bio poznat po brojnim estradnim prijateljstvima. Saradnje sa Cecom Ražnatović i Sekom Aleksić su prerasle u velika prijateljstva, a njegova iznenadna svađa sa Ražnatovićevom digla je veliku prašinu.

Vidić je skoro dvadeset godina bio nerazdvojan prijatelj sa Cecom, uz koju je bio u najvećim životnim nedaćama. Saša i Ceca su u više navrata javno priznali da su kao bračni par, a njihovo druženje je bilo toliko blisko da su neretko spavali u istom krevetu i dane provodili zajedno.

Antonio Ahel/ATAImages
Ceca Ražnatović i Saša Vidić

Buran prekid prijateljstva se dogodio 2018. godine, a razlozi su i dalje misterija za javnost. Nakon prekida saradnje, pevačica kreatora nikada nije želela da komentariše u pežorativnom kontekstu, a snimci i fotografije iz prošlosti svedoče o njihovoj ljubavi.

Saša je uz Cecu bio na raznim porodičnim slavljima, a pratio ju je i u brojnim televizijskim gostovanjima i medijskim događajima. Njihovo poslednje zajedničko gostovanje bilo je u emisiji kod Ognjena Amidžića, kada je Ceca promovisala svoj poslednji studijski album "Autogram".

Tada su bili veoma bliski, a kako je njihovo gostovanje izgledalo, detaljnije pogledajte u videu u nastavku teksta.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike