"Imam mentalni poremećaj, dijagnoza je F23.8!" Luk Blek podigao prašinu šokantnim priznanjem!

22.03.2023

17:35

0

On je, takođe, otkrio značenje jastoga s njegovih fotografija

"Imam mentalni poremećaj, dijagnoza je F23.8!" Luk Blek podigao prašinu šokantnim priznanjem!
Luke Black - Copyright Instagram printscreen/lukeblackmusic

Predstavnik Srbije na Evroviziji 2023. godine, Luka Ivanović, u javnosti poznat pod umetničkim imenom Luk Blek, dotakao se brojnih tema vezanih za njegov privatni život, same početke, studije, te svog mentalnog zdravstvenog stanja, što je podiglo veliku prašinu na društvenim mrežama.

- Pre pet godina sam odlučio da ne želim više da se bavim muzikom. Bio sam razočaran publikom u Srbiji, nisu me prihvatili. Inače, imam mentalni poremećaj, zahvaljujući kome imam slabu svest o stvarnosti – rekao je Luka, te je otkrio o kojem se poremećaju radi:

- Moje stanje se stručno zove F23.8, zapravo nema posebno ime, slično je poput poremećaja ograničenja ličnosti. Da se vratimo na temu, pustio sam tati neke od mojih pesama i rekao mi je da odmah moram da idem u Englesku. Sanjao sam o studiranju tamo, ali kada sam imao 18 godina, to nismo mogli da priuštimo, pa sam sa 27 odlučio da upišem univerzitet.

ATA Images/Antonio Ahel
Luk Blek

Ivanović ističe da je o Evroviziji intenzivnije počeo da razmišlja nakon Konstraktinog trijumfa na "Pesmi za Evroviziju".

- Imao sam mnogo veliku tremu od javnih nastupa u prošlosti. U sebi imam malog demona koji mi iz nekog razloga ne dozvoljava da nastupam, i želeo sam da ga pobedim. Bio je to veliki izazov za mene i mentalno i fizički, ali sam se na kraju prijavio i pobedio – rekao je Belk za "Popjustice", te dodao da stalno fotošopira fotografije na Instagramu, jer nema para za novu odeću:

- Imam jedan šareni džemper, koji sam na jednoj fotografiji obojio u crno beli, to radim jer ne mogu stalno da kupujem novu odeću, nemam toliko novca. Svaka bela majica postane crna, a pink postane plava.

ATA Images/Antonio Ahel
Luk Blek

Mnogi su se pitali koje je značenje jastoga na fotografija izvođača pesme "Samo mi se spava".

- Prvi put pričam o ovome, jedne večeri u tri sata noću, bio sam pijan i naručio sam jastoga onlajn. Kada je stigao, zaboravio sam i da sam ga naručio, i to je za mene bio toliki šok, uplašio sam se. Nekoliko dana nisam smeo da ga pipnem. Nisam samo ja bio dramatičan, već i moj cimer. Da li je to negde bilo u mojoj podsvesti jer volim Salvadora Dalija i on je imao telefon u obliku jastoga, i ja takođe u pesmi kažem: "Halo". Takođe, on predstavlja simbol obnove i transseksualne zajednice. Na kraju sam razmislio, i rekao sebi, to su stvari koje su bliske mom srcu i zadržao sam ga.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike