Ni učesnicima "Pesme za Evroviziju" se ne dopada pobednička pesma: Nisam mogao da je slušam!

10.03.2023

12:11

1

Kolega Luka Bleka je na prvu loptu bio oduševljen, ali mu se onda pesma smučila

Ni učesnicima "Pesme za Evroviziju" se ne dopada pobednička pesma: Nisam mogao da je slušam!
Luk Blek - Copyright ATA Images/Antonio Ahel

Festival "Pesma za Evroviziju '23" i dalje je tema domaće javnosti, a pogotovo pobednik Luk Blek. Čini se da nikada nije postojala jasnija razlika nego kada je ova pesma u pitanju - ili se ljudima ekstremno dopada ili uopšte ne mogu da je podnesu.

To je slučaj i sa prošlogodišnjim učesnikom pomenutog festivala Igorom Simićem, koji je otkrio da mu se u prvi mah dopala pesma, ali da onda nije više mogao da je sluša.

ATA Images/Antonio Ahel
Luk Blek

- Kad sam prvi put čuo pesmu, kad je krenula, ja sam bio oduševljen, ali više nisam mogao da je slušam jer falilo pesme. Ok, ima dobru poruku, ali ne može na ‘Pesmi za Evroviziju’ da se gleda da li pesma ima samo poruku. Nisam se mnogo baktao oko toga da vidim šta je poruka - rekao je Igor.

Njegov favorit je, inače, bio Stefan Shy, a kako ističe, dopalo mu se to što je alternativni zvuk bio prisutniji, iako mu se pobednička pesma ne dopada.

Mateja Stanisavljević/ATAImages
Igor Simić

- Jako mi se dopada što se ljudi na tom festivalu okreću alternativnijem zvuku, jer je alternativa u zapećku i fali našoj zemlji. Ono sa čim ja imam problem na ‘Pesmi za Evroviziju’ jeste da ove godine ima malo pesama, ima dobrih fora, dobrog zvuka ali ne i dosta pesama. Sve je neki fuk i dobar zvuk i to je to - rekao je pevač, piše Grand Online.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike