Isplivali hit detalji iza kulisa PZE23 s Lukom Blekom: Otkriveno i kako je nastao „cvet" u kom je „spavao" na sceni! (VIDEO)

26.03.2023

20:40

0

Pevač je trijumfovao na ovom takmičenju, pa postao ovogodišnji predstavnik Srbije na „Evrosongu"

Isplivali hit detalji iza kulisa PZE23 s Lukom Blekom: Otkriveno i kako je nastao „cvet" u kom je „spavao" na sceni! (VIDEO)
Luk Blek - Copyright Gordan Jović

Luka Ivanović, poznatiji kao Luk Blek, ovogodišnji je predstavnik Srbije na „Evroviziji" koja se polako, ali sigurno približava. Veliki šou odviće se u Liverpulu, a Ivanović se još za „Pesmu za Evroviziju" temeljno pripremao - jasno je prema snimcima koji su nastali iza kulisa domaćeg takmičenja.

Od starta do „finiša", na sve se obraćala pažnja, a u videu je prikazano i kako je nastao čuveni „cvet" u kom je pevač „spavao" na sceni.

Luk Blek otputovaće sa pesmom „Samo mi se spava", s kojom je u PZE23 odneo 20.000 glasova publike, napominje „RTS". U Liverpulu, nastupaće pod rednim brojem tri u prvoj polufanalnoj večeri „Evrosonga".

Muzičko takmičenje održava se od 9. do 13. maja, a sve tri takmičarske večeri javnost ći će moći da prati u direktnom prenosu na programima Radio-televizije Srbije.

Luk Blek  Foto: Nikola Ristić
 

- Iza kulisa, „Samo mi se spava", sa mnom i mojim fantastičnim timom na „Pesmi za Evroviziju '23" - potpisao je Luk pomenuti snimak na svom Instagramu, pa pobrao sve simpatije publike.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luke Black (@lukeblackmusic)

 

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike