Tamara Milutinović se udala, pa saznala pol bebe: Avion im preleteo iznad glave, pevačica i fudbaler počeli da skaču od sreće (FOTO/VIDEO)

25.04.2023

18:39

0

Oni su imali sve popularniju "žurku otkrivanja pola"

Tamara Milutinović se udala, pa saznala pol bebe: Avion im preleteo iznad glave, pevačica i fudbaler počeli da skaču od sreće (FOTO/VIDEO)
Tamara Milutinović i Darko Jevtić - Copyright Instagram screesnhot / ivanapavkovic

Pevačica Tamara Milutinović danas je, u tajnosti, izgovorila sudbonosno "da" svom izabraniku, fudbaleru Darku Jevtiću. Kao što je poznato, pevačica je u drugom stanju, a sada su saznali i pol bebe.

Naime, oni su na svom venčanju organizovali i malu žurku povodom otkrivanja pola deteta, te saznali da će dobiti devojčicu.

U jednom trenutku je avion preleteo iznad njihovih glava ispuštajući gas u roze boji, dok su okolo letele konfete koje su bile iste nijanse. 

Mlada je blistala na građanskom venčanju, koje su napravili na salašu, a osim porodice i rodbine, na venčanju su bile i njene brojne kolege - Aleksandra Mladenović, Andreana Čekić, Ivana Pavković, Ljuba Perućica i drugi. 

Tamaru Milutinović je, podsetimo, njen izabranik verio u februaru, na žurki koju mu je ona organizovala povodom njegovog rođendana. 

Instagram screenshot / andreanacekic
Darko Jevtić i Tamara Milutinović

Pevačica je istakla nedavno da su se odlučili da obave građansko venčanje, a da će sledeće godine napraviti veliku svadbu. 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike