Tamara Milutinović pokazala verenički prsten: Izmamila silne čestitke! (FOTO)

25.03.2023

20:01

0

Pevačicu je fudbaler pitao da se uda za njega u jednom prestoničkom klubu, na žurki organizovanoj u njegovu čast

Tamara Milutinović pokazala verenički prsten: Izmamila silne čestitke! (FOTO)
Tamara Milutinović - Copyright ATAImages/M. M.

Fudbaler Darko Jevtić je nedavno usred proslave svog rođendana upitao sadašnju verenicu, pevačicu Tamaru Milutinović, da se uda za njega. Ona je, naravno, pristala i rasplakala se iste sekunde, kako su tada prenosili mediji sudeći po detaljima koji su na društvenim mrežama ubrzo isplivali sa iventa.

Gostujući u „Magazinu IN", Tamara je kao „sveže verena" drage volje pokazala dijamantski prsten koji sada sija s njene ruke. Ovim potezom, izmamila je brojne čestitke i ostalih gostiju voditeljke Sanje Marinković tom prilikom.

- ...Zaista, prvi put u životu nemam nikakvu kalkulaciju. Prosto se dve osobe pronađu. To je prosto tako - kazala je Milutinovićeva tada, a ni na Instagramu, inače, ne manjka istog prizora.

Podsetimo, ljubav Tamare i Darka počela je na društvenim mrežama, a posle oko 15 dana zabavljanja par je započeo i zajednički život.

- On je njegov dan pretvorio u moj. Bilo je prelepo i presrećna sam. S obzirom na to da se nisam nadala (veridbi) i da je to u mojoj glavi bilo neizvodljivo, bilo je prelepo. Ni njemu, ni meni se nikad nije dogodila takva ljubav. Ja sam ga pronašla. Doći će taj neko sigurno, kad-tad. Bitno je poštovanje i taj vetar u leđa - govorila je ona pred kamerama „Premijere - Vikend specijala" malo posle veridbe, pa dodala da je mislila da je ovako nešto neizvodljivo jer je Jevtić trenutno povređen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike