Tamara Milutinović zakazala venčanje sa fudbalerom: Neće više da čeka, sprema se i velika svadba

03.04.2023

12:49

0

Kako kaže, za početak će napraviti nešto samo za najbliže

Tamara Milutinović zakazala venčanje sa fudbalerom: Neće više da čeka, sprema se i velika svadba
Tamara Milutinović - Copyright ATAImages/Antonio Ahel

Pevačica Tamara Milutinović nedavno se verila sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a kako se čini, ne može da dočeka da naprave svadbu.

Za nju je, kaže, veridba bila iznenađenje, iako je predosećala da će se desiti.

- Boga mi, za mene je to bilo veliko iznenađenje, iako sam negde u dubini duše pretpostavila da će se to desiti. Darko je negde od samog starta moj izabranik u glavi, ali nisam očekivala tog momenta zaista. Bila sam pozitivno iznenađena i mislim da sam zaprošena na način na koji bi svaka devojka to želela - kaže pevačica i dodaje da je Darko njena ljubav za ceo život:

ATAImages/Marija Mlađen
Tamara Milutinović

- Ja se iskreno nadam da jeste, to sad u današnje vreme i ne može da se garantuje, ali da smo se našli, našli smo se. Da će nekada doći do kraha, ja iskreno ne verujem, a ne veruje ni on jer ne bi se ni uzimali da mislimo tako. Želimo veliku porodicu i mislim da ćemo zajedno prevazići svaki težak korak.

Tamara i Darko su zakazali venčanje, koje će obaviti u uskom krugu, a naredne godine će napraviti veliku svadbu.

- Mi smo se odlučili da ćemo napraviti jedno malo venčanje za naše odabrane prijatelje i rodbinu koje će biti onako u uskom krugu, to će biti uskoro i to je samo opštinsko venčanje. Sledeće godine nas očekuje jedna velika svadba za sve naše prijatelje, saradnike, porodicu i familiju - kaže Tamara za Grand Online i dodaje:

Instagram printscreen/tamaramilutinovic
Tamara Milutinović i Darko Jevtić

- Prosto, odlučili smo da ne čekamo, čuli smo i neka ta pravila da kada se veri ne sme da se čeka više od godinu dana, a nama je svadba pala za malo više od godinu dana, pa će tako biti prvo opštinsko venčanje za našu porodicu, a onda velika svadba.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike