Udaje se trudna Tamara Milutinović: Pevačica zakazala svadbu na imanju Nataše Bekvalac, a evo i kada

13.04.2023

19:26

0

Pevačica i njen verenik čekaju bebu

Udaje se trudna Tamara Milutinović: Pevačica zakazala svadbu na imanju Nataše Bekvalac, a evo i kada
Copyright Instagram screenshot / katarinagrujic.doll

Pevačica Tamara Milutinović i njen verenik, fudbaler Darko Jevtić uskoro će se ostvariti u ulozi roditelja, a par je zakazao i venčanje.

Trudna Tamara Milutinović i Darko će obaviti građansko venčanje u užem krugu prijatelja i porodice, 24. aprila, a slavlje će upriličiti na imanju Nataše Bekvalac u Čeneju, piše Kurir. Svadbeno slavlje će barem za sada sačekati, dok se pevačica ne porodi. 

ATAImages/M. M.
Tamara Milutinović

 

Podsetimo, Tamaru je Darko iznenadio veridbom u februaru, na njegovoj proslavi rođendana. Iako je Milutinovićeva njemu spremala rođendansko iznenađenje, on je ipak učinio da taj dan bude najsrećniji za nju. 

- Zakazali smo samo opštinsko venčanje u krugu naše porodice, neću nositi venčanicu, samo neku belu haljinu. Kad budem imala više informacija, tada ću sve otkriti, još ne znam tačno kada će biti. Dogovorili smo se da obavimo opštinsko venčanje, jer ne treba da se čeka duže od godinu dana. Planiramo svadbu, ali još nisam sigurna kada će biti, možda maj, jun sledeće godine - rekla je Tamara ranije za domaće medije, ističući da je Jevtić njena ljubav za ceo život. 

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike