Trudna Tamara Milutinović: Pevačica i fudbaler zakazali venčanje, a sad čekaju prvo dete!

07.04.2023

12:41

0

Romansu sa Darkom započela je na Instagramu

Trudna Tamara Milutinović: Pevačica i fudbaler zakazali venčanje, a sad čekaju prvo dete!
Tamara Milutinović - Copyright ATAImages/Marija Mlađen

Pevačica Tamara Milutinović mesecima uživa u ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, a danas je otkriveno da je trudna.

Par je nedavno zakazao venčanje, a izvor blizak pevačici sada ističe da su Tamara i Darko presrećni, a radosnu vest o priširenju porodice još uvek čuvaju u tajnosti.

Fudbaler je nedavno zaprosio pevačicu, a sve se odigralo na proslavi njegovog rođendana u trenutku kada je stizala torta, našta je Tamara emotivno reagovala, plačući i grleći ga.

ATAImages/ A.A.
 

Kako prenosi Nova, Tamara će uskoro postati majka, a pevačica je nedavno otkirla kako je njihova ljubav započeta.

- Darko i ja smo se upoznali preko Instagrama. Lajkovao mi je fotografije na ovoj mreži, pa nas je sudbina spojila. Zapravo nismo se pratili, a on mi je pisao sa svog pravog profila, odgovorila sam posle pete poruke, a to je trajalo oko dva meseca. Nije on bio moj fan, poznavao je zajedničke prijatelje, preko njih se raspitivao o meni. Zahvaljujući njima smo se sreli u Beogradu, jer on jako retko dolazi u Srbiju, a počeli smo da živimo zajedno posle 15 dana - rekla je pevačica.

- Želim da budem žena dobrog čoveka, njegov poziv nije toliko bitan. Od početka veze živimo zajedno i ja idem za njim jer, kada je ovakva veza u pitanju, neko mora da se žrtvuje, u smislu da je meni mnogo lakše da organizujem svoj posao. Oboje smo pod ugovorima, ali je njegov striktniji. On ne može da odsustvuje. Ja radim vikendima i tako funkcionišemo - ispričala je Tamara nedavno, prenosi Nova.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike