Maja Berović dobila ulogu u filmu „Megdan”: Pevačica naučila rumunski i dobila sve pohvale

22.04.2023

14:15

0

Maja Berović dobila ulogu u filmu „Megdan”: Pevačica naučila rumunski i dobila sve pohvale
Aleksa Balašević i Maja Berović - Copyright Instagram printscreen/balasevicaleksa

Ulogu u filmu „Megdan”, čiji je producent Aleksa Balašević, dobila je i pevačica Maja Berović koja se oprobala u ulozi glumice, a za potrebe snimanja filma je naučila rumunski jezik. 

Kako je Balašević ispričao, Maja se odlično snašla u ulozi glumice, a njome su oduševljeni rumunski i moldavski glumci. 

 

 

- Za sve vas što pitate, istina je da Maja Berović igra u filmu „Megdan”. Holivudski reditelj i naš koproducent, legendarni Todor Čapkanov dodelio je Maji veliku ulogu u Moldaviji. Maja je naučila rumunski, tako da su najpoznatiji moldavski i rumunski glumci, kao što su Ion Behet, Genadi Boyarkin i ostali bili oduševljeni. Takođe i naši glumci. Maja je dokazala velikom reditelju i kolegama glumcima da je dokazana umetnica i da lako menja discipline. Uskoro više, hvala svima - napisao je sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, prenosi Kurir.

Podsetimo, mediji su ranije pisali, da je Aleksa ponudio Maji ulogu u filmu, što je ona oberučki prihvatila. 

- Maja glumi Moldavku i ima repliku na rumunskom jeziku. Baš se posvetila ovom projektu, dugo je vežbala svoje scene i akcenat. Neće glumiti pevačicu, kao što su mnogi očekivali, već jednu veoma zanimljivu devojku. Mnogo su joj pomogli i glumci, koji su je lepo prihvatili i od kojih je „krala zanat” - rekao je izvor sa seta pre nekoliko dana.

Printscreen, Jutarnji pogram Happy TV
Aleksa Balašević

Inače, u filmu „Megdan” glavnu ulogu "Čoveka s mesecom u očima”, kako kaže pesma Đorđa Balaševića, igraće Vojin Ćetković, što je bila želja pokojnog kantautora. Pored njega, u filmu će se naći i glumci Viktor Savić, Nina Seničar, Aleksandar Radojičić, Petar Božović... Bilo je najava i da će Sloba Radanović dobiti jednu od glavnih uloga, a pevač je objasnio da je njegovo ime zloupotrebljeno.

Scene koje su prikazane u filmu, snimaju se u Srbiji, Sloveniji i Moldaviji.


Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike