Sloba Radanović otkrio da neće glumiti u filmu o MMA borcima: Trebalo je da tumači jednu od glavnih uloga

10.04.2023

00:31

0

Fanovi su bili znatiželjni kada će moći da ga vide u ulozi glumca

Sloba Radanović otkrio da neće glumiti u filmu o MMA borcima: Trebalo je da tumači jednu od glavnih uloga
Sloba Radanović - Copyright Antonio Ahel/ATAImages

Pevač Sloba Radanović je pratiocima na Instagramu priznao da neće učestvovati u snimanju filma o MMA borcima, za koji je scenario pisao Aleksa Balašević, naslednik pokojnog Đorđa i Olivere Balašević.

Naime, radni naziv ovog filma glasi "Megdan", a kako je još ranije Sloba pisao, njemu je poverena jedna od glavnih uloga. Kako su ga fanovi obasipali pitanjima kada će moći da ga gledaju u pomenutom filmu, on je rešio da im otkrije da on zapravo neće učestvovati u njegovom snimanju, iako je tako bilo planirano. 

Instagram printscreen/slobaradanovic
Sloba otkrio da neće glumiti u filmu o MMA borcima

 

- Pošto mi često postavljate ovo pitanje, red je da odgovorim. Nadam se da će film biti dobar i želim im svu sreću, ali nažalost bez mene, jer neću učestvovati u snimanju filma - napisao je Sloba.

Podsetimo, Radanović je ranije otkrio da je ozbiljna produkcija u pitanju i da ga čeka važan zadatak. 

- Dobio sam ulogu koja je vrlo zapažena u filmu, nije sporedna ili nešto tako. Igraću sa našim najboljim glumcima, to mi jako imponuje i potrudiću se da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Moj lik je u top tri uloge u filmu. Moraću ozbiljno da se pripremim i fizički i mentalno. Iz samog naziva filma “Megdan”, jasno je da se priča vrti oko sporta, MMA borbi, verovatno ću biti MMA borac, očekujte svakakve drame, kriminal, biće tu svega – rekao je Radanović ranije za Kurir.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike