Aleksa Balašević pokazao kako izgleda porodična vila u Istri: Za ovaj raj je njegov otac Đorđe iskeširao 400.000 evra! (FOTO)

13.10.2022

20:30

2

Ovo je prvi put da vidimo kako izgleda njihova impresivna nekretnina koju je pokojni kantautor kupio 2019. godine.

Aleksa Balašević pokazao kako izgleda porodična vila u Istri: Za ovaj raj je njegov otac Đorđe iskeširao 400.000 evra! (FOTO)
Copyright Aleksa Balašević „Dobro jutro, Srbijo" screenshot

Aleksa Balašević, sin pokojnog kantautora Đorđa Balaševića, podelio je na svom nalogu na Instagramu fotografije porodičnog doma koji se nalazi u Istri. 

Na prvoj fotografiji možemo videti kako izgleda velelepno izdanje iz ptičje perspektive, dok na ostalim vidimo pogled, ali i bazen u kojem porodica može da se opušta tokom letnjih dana.

Instagram printscreen/balasevicaleksa
Aleksa Balašević sa suprugom Nikolinom

Ovaj pravi mali raj od 200 kvadrata je slavni kantautor kupio 2019. godine. On je želeo da tamo provodi više vremena sa porodicom, pa zato i nije žalio da za nju iskešira 400.000 evra.

- Za sve je kriv moj ortak Zole, to moram da kažem. Tog dana doneo je žurnal sa čudesnim pejsažem... - Ajmo mi u Istru - reko je - tamo žive vile... Ma, daleko je... Al’ kad već žive, same su krive... I, eto nas. - govorio je Đole.

Podsetimo, Aleksa je krajem avgusta ove godine postao otac. Njegova supruga Nikolina je na svet donela devojčicu, a srećni roditelji su naslednici dali ime Vera.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike