Da li prepoznajete glumicu s fotografije? Danas je jedna od najpopularnijih u Srbiji, a kad je dobila prvu ulogu, ona nije imala ni ime!

04.06.2024

00:24

3

Pre 35 godina bila je samo - konobarica

Da li prepoznajete glumicu s fotografije? Danas je jedna od najpopularnijih u Srbiji, a kad je dobila prvu ulogu, ona nije imala ni ime!
Nataša Ninković - Copyright Youtube Printscreen/Andrejic Milos

Pre sada već i punih 35 godina glumica Nataša Ninković, sa fotografije, krenula je put uspeha u kakvom uživa danas. Prva uloga koju je dobila bila je - konobarica, u filmu „Najbolji" iz 1989. Ime nije imala, a Nataša je za istu trebalo da upamti tek nekoliko rečenica.

Kada je Siniša Kovačević rešio da joj je poveri, Ninkovićeva je imala svega 17 godina.

Značajno zapaženije, pak, prošla je kao Lucija iz „Tri karte za Holivud". Iako tu ulogu, čini se, smatra prvom, film nije doživljavala na takav način.

Nataša Ninković u filmu „Najbolji", Youtube Printscreen/Andrejic Milos
 

- Prva uloga je bila mala, više pojava, u „Tri karte za Holivud". To je bilo mnogo smešno zbog mog potpunog nepoznavanja seta i snimanja. Bila sam presrećna zbog činjenice da sedim na setu među velikanima našeg glumišta. I nekako sam mislila da sve to ulazi u film. Nisam razmišljala mnogo o ulozi, više sam uživala u razgovorima sa mojim budućim kolegama, a potom moje zaprepašćenje na premijeri, koliko me malo ima - ispričala je Nataša jednom prilikom za „Karakter.rs", pa je onda zaključila rečima:

- „Spasitelj" zato doživljavam kao moj prvi film, a to je već bilo bajkovito iskustvo. I iz tog razloga sam večiti dužnik Gagi Antonijeviću.

Nataša Ninković, ATAImages/ Antonio Ahel
 

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike